BLOG

Hidratált és feszes bőr a Botanic Concept ránctalanító termékek segítségével

2023.02.08 13:49
Hidratált és feszes bőr a Botanic Concept ránctalanító termékek segítségével

A Botanic Concept ránctalanító termékek kiemelt népszerűségnek örvendenek márkánk kínálatában, hiszen a megújult, vegán összetételt, a kellemes illatot és Tokaji aszú esszencia által nyújtott előnyöket sok vásárlónk kedveli. Akik viszont még nem ismerik ezen termékcsaládunkat, azoknak hoztunk most egy kis ismertetőt, hátha megjön a kedvük ahhoz, hogy a saját rutinjukba is bevezessék őket.

Mit érdemes tudni elöljáróban a készítményekről?

A Botanic Concept ránctalanító termékek jellegzetessége a Tokaji bor kivonat. Ez egy igen különleges szőlőfajta, melyet ma már hungarikumként tartanak számon. A szemek polifenolokat tartalmaznak, amik öregedésgátló és antioxidáns tulajdonsággal bírnak. Erősítik a bőr saját védekezőképességét, védelmet nyújtanak a szabad gyökökkel szemben. 

E tulajdonságai miatt a kozmetikai ipar is előszeretettel hasznosítja, hiszen fokozza az egyéb összetevők hatékonyságát, valamint javítja a bőr vízmegtartó képességét, serkenti a vérkeringését, és fertőtlenítő hatással is bír. 

A készítményekben a Tokaji bor kivonatot a VinUp Lift bőrfeszesítő koncentrátummal, hyaluronsavval és a növényi retinolként ismert bakuchiollal is gazdagítottuk, hogy egy igazán hatékony termékcsaláddal kedveskedjünk vásárlóinknak. 

 

A legnépszerűbb Botanic Concept ránctalanító termékek: nappali és éjszakai krém

Minden bőrápolási rutin alapját képezik az arckrémek, azonban a harmincadik életév után már érdemes bevezetni a ránctalanító összetevőket tartalmazó készítmények használatát is. A nappali és az éjszakai krém is tartalmaz bakuchiolt, tokaji bor kivonatot, szőlőmagolajat és E-vitamint. 

Ezen összetevők hidratálják a bőrt, megőrzik a rugalmasságát és hidratáltságát. A bakuchiol fokozza a kollagéntermelést, ami az életkor előrehaladtával csökken, így a bőrünk veszít feszességéből. A termékek mindennapos használatával a fiatalos kinézet megőrizhető, az apró ráncok kisimulnak. Alkalmazzuk reggel és este, a rutin befejező lépéseként, a tisztítás, hámlasztás, szérumozás után!

 

Botanic Concept ránctalanító szérum

Amennyiben fokozni szeretnénk az anti-aging hatást, használjuk a termékcsalád szérumát is, amely a krémeknél koncentráltabb hatóanyag-tartalommal rendelkezik!

A készítmény a már említett bakuchiol és tokaji bor kivonat mellett tartalmaz még resveratrolt (ez egy szőlőből és bogyós gyümölcsökből kivont antioxidáns összetevő), illetve VinUp Liftet is (egy svájci cég által kifejlesztett, jégborból és a tövises pillangófa termésének kivonatából álló anyag). 

Intenzív ránctalanító, feszesítő és hidratáló hatással bíró, mindennapos használatra kifejlesztett termék. Tisztítás után, de még a krémezés előtt alkalmazzuk!

 

Botanic Concept szemránckrém

Ez a Botanic Concept ránctalanító termék a szemkörnyék ápolását teszi hatékonyabbá, ahol a vékony, érzékeny bőr különleges odafigyelést igényel. Általában itt jelennek meg az első szarkalábak is, köszönhetően a külső környezeti hatásoknak, a stressznek és az egészségtelen életmódnak.

Az aktív hatóanyagok által a bőr megőrzi rugalmasságát, az apró barázdák kisimulnak, a szem környékén található bőr üde lesz, ami sokkal fiatalosabbá teszi a kinézetünket. Használjuk minden nap a megtisztított bőrön, vigyünk fel belőle egy keveset a szem környékére és a szemhéjakra! Utána pedig folytassuk a rutint az egyéb kozmetikumok használatával!