BLOG

Hogyan segítenek a fogyásban a karcsúsító krémek?

2020.07.20 16:46
Hogyan segítenek a fogyásban a karcsúsító krémek?

A vékony, izmos, tónusos test minden nő álma, azonban keveseknek adatott meg az a szerencse, hogy genetikailag rendelkezzenek vele.

A legtöbbünknek bizony nap mint nap keményen meg kell küzdenünk azért, hogy elérjük az álomalakot, ehhez pedig különféle trükköket, például karcsúsító krémeket vetünk be. Vajon mit tudnak ezek a készítmények, és mikor érdemes használni őket? Valóban képesek eltüntetni a zsírpárnákat?

A hatékony fogyás titka

Amikor a tükörbe nézve nem tetszik, amit látunk, akkor gyakran merül fel a fogyókúra, mint lehetséges megoldás. A legtöbben azonban ott hibáznak, hogy nem elég türelmesek, és néhány hét leforgása alatt akarnak megszabadulni akár 10-15 kg súlyfeleslegtől. Lehetséges? Igen, de csak nagyon drasztikus módszerekkel. 

A mértéktelen koplalással és a túlságosan megerőltető edzésekkel ugyan valóban le lehet fogyni, de ezzel csak kínozzuk magunkat. Ráadásul az efféle életvitelt nem lehet hosszú távon fenntartani, és amint visszatérünk a régi kerékvágásba, bizony a kilók is szép lassan visszakúsznak majd. 

A tartós fogyás trükkje az életmódváltás: átalakítjuk az étrendünket, hogy sokkal több egészséges ételt fogyasszunk - éhezés nélkül. Mellette pedig rendszeresen sportolunk, de csak annyit, amennyire képesek vagyunk. Ugyan a változás így lassabban megy végbe, viszont nem kell sanyargatni magunkat. Emellett pedig fokozhatjuk a hatást karcsúsító krémekkel, melyekkel előbb elérhetjük a kívánt alakot. 

 

Mikor használjunk karcsúsító krémet?

Bár a fogyás megfelelő étrend és mozgás mellett szinte bárki számára elérhető, azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül a genetikai adottságokat sem. Például vannak, akiknek fenekén és a combján a legnagyobb erőfeszítés ellenére sem akar csökkeni a zsírmennyiség, holott más testrészein már centikben mérhető a változás. 

Ebben az esetben segíthet a Helia-D narancsbőr elleni gélje, mely a paprika és a fahéj erejével száll szembe a makacs zsírpárnákkal, ráadásul még a sokak életét megkeserítő cellulit ellen is hatásos segítséget nyújt. A komplex növényi hatóanyag kombináció fokozza a kötőszövetek vérellátását, serkenti a vérkeringést, jótékony hatással van az érfalakra, és segít eltüntetni a narancsbőrt és a zsírfelesleget. 

A készítmény használata során jelentkező bőrpírtől és bizsergető érzéstől nem kell megijednünk, ez csupán annak a jele, hogy a karcsúsító krém “dolgozik”, aminek a hatását pár hét után már magunk is észrevesszük majd. Napi kétszeri használattal a puha bőr mellett halványodnak a cellulit látható jelei, a zsír mennyisége pedig csökken. Természetesen az egyéb testrészeinken sem szabad megfeledkeznünk a rendszeres, mindennapos testápolásról, hogy ne csak karcsúak legyünk, hanem a bőrünk is bársonyos és ápolt legyen.

 

Úton egy egészségesebb élet felé

Amennyiben rászántuk magunkat, hogy ezentúl jobban akarjuk érezni magunkat a bőrünkben, akkor már csak némi kitartásra és türelemre van szükségünk a sikerhez. Ne feledjük, hogy a súlyfelesleg sem pár hét alatt keletkezett, így hagyjunk magunknak időt a fokozatos, ám végleges változtatásra. 

A karcsúsító krémek használatával ugyan rásegíthetünk a fogyásra a problémás területeken, azonban önmagukban nem elegendőek, mellettük mindenképp szükség lesz egy tápanyagokban gazdag, kiegyensúlyozott étrendre, illetve rendszeres mozgásra is. 

Emellett ne felejtsük el bőrünknek megadni mindazt a törődést, melyet megérdemel, és használjunk a bőrtípusunknak megfelelő kozmetikumokat.