BLOG

Innováció a hidratálásban: ez az Officina termékcsalád!

2020.09.25 16:44
Innováció a hidratálásban: ez az Officina termékcsalád!

A Helia-D hazánk egyik legrégebbi kozmetikai márkája, amely már lassan 40 éves múltra tekint vissza. Ezalatt több generációnak is segítettünk a bőrápolásban, a ráncok leküzdésében és a bőrproblémák kezelésében. 

Természetesen végig azon dolgoztunk, hogy még magasabb minőségű kozmetikumokat kínáljunk vásárlóinknak; ennek a folyamatnak a részeként született meg az Officina termékcsalád is.

Gyógyszertári világmárkák minősége, kedvezőbb áron

Mindannyian szeretnénk megadni bőrünknek a maximális törődést, hogy mindig üde és ragyogó legyen. A drogériákban rengeteg bőrápoló kozmetikum figyel ránk a polcokról, aki azonban a prémiumkategóriás termékeket keresi, az általában a gyógyszertárak felé veszi az irányt. Itt ugyanis olyan készítmények is kaphatóak, amelyeket üzletekben nem árulnak. Kiemelkedő hatóanyagtartalom, megbízható, nagy múltú világmárka - mindez pedig többnyire magas árral is párosul.

Sajnos nem minden hölgy teheti meg, hogy havonta egy kisebb vagyont költsön kizárólag bőrápolásra, azonban ők is vágynak a feszes és hidratált bőrre. Az Officina termékcsalád viszont azzal a céllal jött létre, hogy a gyógyszertári világmárkáktól elvárt minőséget hozza, mindezt azonban jóval kedvezőbb árfekvésben. Ezáltal hasznos alternatíva lehet azoknak a nőknek is, akik nem tudják vagy nem szeretnék megfizetni a patikákban kapható kozmetikumokat. Az Officina ezzel az első magyar gyógyszertári márkává vált, ami egyedülállóvá teszi az ismert patikai márkák között.

 

Milyen készítmények alkotják az Officina termékcsaládot?

A márka első komplett termékcsaládja az Officina Hydra Concept, ami a hidratálásra helyezi a hangsúlyt. A dehidratáció ugyanis az a bőrprobléma, ami szinte minden korosztályra jellemző. Már egy serdülő éveiben járó fiatal is szenvedhet a száraz bőrtől, de egy idősebb hölgynek is ugyanúgy okozhat gondot a vízhiányos bőr.

Szerencsére ez nagyszerűen orvosolható a Officina termékcsalád tagjaival. A készítményeket többek között egy egyedi hatóanyag, az Officina Hydra Komplex alkotja, aminek a kifejlesztése mögött hosszas kutatómunka és közel 40 évnyi szakértelem áll.  

A termékek között található micellás víz, gazdagon hidratáló nappali és éjszakai arckrém, testápoló krém, testszérum, hyaluron szérum, hyaluron booster és egy praktikus hidratáló arctisztító kendő, ami a legkisebb retikülben is elfér, és a mindennapi rohanás közben is bármikor használható.

 

Kiknek ajánlott a készítmények használata?

Gyakorlatilag mindenkinek, aki úgy érzi, hogy a bőrére ráfér egy kis plusz hidratálás. A mindennapok során ugyanis számos olyan külső hatás éri a bőrt, amitől kiszáradhat és dehidratálttá válhat: az UV-sugárzás, a szennyeződések, az erős szél, a száraz levegő, a nem megfelelő kozmetikumok is elősegítik a bőr kiszáradását. Épp ezért rendkívül fontos, hogy ne sajnáljuk az időt a bőrápolásra: az alatt a napi maximum 10-15 perc alatt nem maradunk le semmi létfontosságú dologról, viszont a bőrünk már ezt a kevéske ráfordított időt is meghálálja. 

Az Officina termékcsalád mindennapi használatával gyorsan letudhatjuk a hidratálást, a bőr mégis megkapja azokat a hasznos hatóanyagokat, amik színnel és élettel töltik fel. A rendszeresen ápolt bőr pedig már első ránézésre is sugárzóan gyönyörű, ami a tükörbe nézve is megnövelheti az önbizalmunkat.

A Helia-D termékek már évtizedek óta büszke lakói a piperepolcoknak, hiszen ez idő alatt nők millióinak segítettek abban, hogy ápolt, feszes, üde bőrrel éljék mindennapjaikat. Természetesen ez a célkitűzés jelenleg és a jövőben is ugyanúgy fennáll majd.