BLOG

Ismét díjazottak lettünk!

2023.07.17 10:21
Ismét díjazottak lettünk!

Termékeinket kitüntették a Marie Claire Beauty Awards és a Cosmopolitan Beauty Awards eseményein!

Egy kozmetikai márka számára mindig nagy elismerés, amikor a termékei díjakat nyernek. Idén pedig duplán van mire büszkének lennünk, hiszen a Marie Claire Beauty Awards és a Cosmopolitan Beauty Awards eseményein is díjazottak lettünk!

Hogyan zajlott a 2023-as Marie Claire Beauty Awards?

Az idei évben immár harmadszorra került megrendezésre a Marie Claire Beauty Awards. A közkedvelt női magazin minden évben versenyt indít a hazánkban kapható szépségtermékek számára. 

A megmérettetés két részből áll: egy közönségszavazásból és egy szakmai zsűri általi értékelésből. Idén mintegy 300 készítmény szállt versenybe a díjakért.

A közönségszavazás az interneten zajlott, 3 héten keresztül várták az olvasók szavazatait, és végül 5.000 szavazó összesen 32.000 szavazatot adott le. Az öttagú szakmai zsűrit pedig a Marie Claire főszerkesztője és szépségszerkesztője mellett egy profi fodrász, egy sminkmester és egy bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos alkotta. 

A nevezett termékek 7 kategóriában, és ezenbelül több alkategóriában versenyeztek, legnagyobb örömünkre pedig a legjobb hidratáló nappali arckrém kategória olvasói díj 1. helyezettje a Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Normál Bőrre való változata lett! 

Mindez azt bizonyítja, hogy legújabb termékcsaládunk nagy népszerűségnek örvend, számunkra pedig igen fontos vásárlóink pozitív visszajelzése. Már a készítmény piacra kerülésekor is abban bíztunk, hogy sokaknak elnyeri majd a tetszését, ez a díj pedig azt támasztja alá, hogy törekvéseink nem voltak hiábavalóak. 

Érdemes még megemlíteni, hogy a webáruházunk kínálatában ugyancsak elérhető Geek & Gorgeous B-bomb a legjobb monoszérum, a Geek & Gorgeous Porefectly Clear pedig a legjobb hámlasztó kategóriában lett díjnyertes termék.

 

A Cosmopolitan Beauty Awardson is díjazottak lettünk!

A Cosmopolitan magazint talán senkinek sem kell bemutatni, itthon is nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében, hiszen hónapról hónapra változatos “csajos” témákkal örvendezteti meg az olvasókat.

Náluk szintén hagyomány a szépségápolási termékek versenyének megrendezése, amire idén májusban is sor került. Itt viszont csak közönségszavazás van, ebben az évben az olvasók 6 fő- és több alkategóriában 250 termék közül adhatták le szavazatukat a kedvenceikre. 

Az “arc napkrém” kategória díjazottja pedig nem más, mint a Helia-D Hydramax SPF 50+ fényvédő arckrém! 

Reméljük, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy egyre többen látják be, hogy a bőrápolásban fontos szerepe van a mindennapi fényvédelemnek is.

 

Néhány szó a díjnyertes termékekről

Külön öröm számunkra, hogy mindkét díjnyertes készítmény legújabb termékcsaládunk tagja, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy vásárlóink nyitottak az újdonságok iránt és szívesen próbálják ki a nemrég piacra került termékeket.

A Hydramax mélyhidratáló krémgél háromféle hialuronsav, Hydromanil, kukoricacsíra-olaj és Progeline peptid segítségével száll szembe a kezdődő ráncokkal és teszi hidratálttá a bőrt.

A Hydramax SPF 50+ fényvédő arckrém pedig ötvözi a kémiai és hibrid fényvédő hatóanyagok előnyeit, ezáltal biztosít széles spektrumú védelmet az UV-sugarak káros hatásai ellen. 

A termékcsalád arca Jakabos Zsuzsa magyar úszónő, ugyanis a készítmények célcsoportja a 20-as, 30-as éveiben járó korosztály, akiknek nincs sok idejük a szépségápolásra, mégis szeretnék kihozni belőle a maximumot.

Ne feledjük, hogy jó minőségű kozmetikumok minden bőrápolási rutin alapját képezik.