BLOG

Kedveskedjen karácsonykor Helia-D ajándékcsomagokkal szeretteinek!

2021.12.10 12:53
Kedveskedjen karácsonykor Helia-D ajándékcsomagokkal szeretteinek!

A karácsonyi ünnepek manapság sajnos már nem csak az örömteli várakozásról szólnak.

Sok stresszt okoz például a bevásárlás, az ünnepi menü tervezése, az ajándékcsomagok összeállítása, a rokonlátogatások és a vendégség megszervezése. Az előre összeállított ajándékcsomagokkal szerencsére jelentősen leegyszerűsíthetjük a dolgunkat - amennyiben megfontoltan választunk közülük.

Milyen egy jól eltalált ajándék?

Ajándékot adni és kapni egyaránt nagy öröm, de sajnos időnként előfordul, hogy a meglepetés egy kicsit félresiklik. Bizonyára mindenkinek volt már része olyan kellemetlen élményben, amikor a csomagolópapír alatt olyasmi rejtőzött, ami egyáltalán nem tetszett, esetleg teljesen felesleges volt. 

Persze az ilyen ajándékcsomagot is illik szépen megköszönni, azonban aki nem tudja jól palástolni az érzéseit, az szavak nélkül is a másik fél tudtára adja, hogy csalódott a meglepetésben.

Hogy az ilyen helyzeteket elkerüljük, érdemes utánajárni az ajándékozott fél igényeinek, mielőtt vásárolnánk számára valamit. Mire lenne szüksége? Mi az, aminek jó hasznát venné? 

A kozmetikumok olyan tipikus “fogyó termékek”, amiket mindenki rendszeresen használ, és bizony jól tud esni, ha például pont a kedvenc hidratáló krémünk lapul a csomagban. Hiszen így az ajándékozó figyelmességének köszönhetően nem nekünk kell megvásárolni belőle a következő tégelyt. 

Hogyha pedig közeli ismerősről van szó, akkor az ajándékcsomag tartalmának kiválasztása is egyszerű: csak nézzünk körül egy kicsit az illető fürdőszobájában, és jegyezzük meg, milyen termékek találhatóak a polcon. Ezekből állítsuk össze a meglepetést, de ha a becsomagolással sem szeretnénk bajlódni, akkor válasszunk a kész csomagok közül. 

 

Ajándékcsomagok a Helia-D-től

Ajándékcsomagjaink kínálatában márkánk legsikeresebb termékei, főként arcápolási kozmetikumok szerepelnek. A készítmények egy-egy termékcsalád vagy bőrprobléma alapján lettek összeállítva, és mindegyikük dekoratív díszdobozban található. Így már külön becsomagolni sem szükséges, elég rájuk kötni egy színes szalagot, máris kész a mutatós ajándékcsomag.

A szettek többsége hidratáló és ránctalanító krémeket tartalmaz, a különféle korosztályok és bőrtípusok igényeinek megfelelően. Továbbá olyan vegyes csomagok is helyet kaptak kínálatunkban, melyekben például szemránckrém, kézkrém, testápoló, illetve szérum és arcmaszk található. 

Hogyha az előre összeállított ajándékcsomagok közül előreláthatóan egyik sem felel meg az ajándékozott személy ízlésének, akkor sem érdemes elkeseredni: állítson össze egyedi csomagot az illető igényeire szabva! 

Néhány ötlet kiindulásként:

  • Alap arcápolási rutin csomag: arclemosó, arcszérum és hidratáló krém
  • Pattanásos bőr ápolását célzó csomag: a Fabulon Acne Stop termékcsalád készítményei
  • Professzionális bőrápolás csomag: válogatás a Helia-D Professional termékcsalád kozmetikumaiból
  • Testápolás csomag: tusfürdő, hidratáló testápoló, kézkrém és masszázsolaj
  • Natúr bőrápolás csomag: válogatás a Zelka natúrkozmetikumokból

Láthatja, hogy egy ajándékcsomag összeállításának csak a képzelete szab határt!

 

Hol érhetőek el a csomagok?

A Helia-D termékeket - beleértve az ajándékcsomagokat is - megrendelheti webáruházunkból, illetve megtalálja a drogériák és hipermarketek kínálatában is. Hogyha szeretné elkerülni a karácsony előtti tumultust az üzletekben, akkor javasolunk a kényelmes és egyszerű online vásárlást.