Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Nora Beauty Fedőzselé
Nora Beauty Fedőzselé
3 299 Ft (2 598 Ft+ÁFA)

Nora Beauty Fedőzselé

Nora Beauty Fedőzselé
Nora Beauty Fedőzselé

A Lakkzselé színt követő réteg, amely a hosszantartó hatásról gondoskodik. Ennek köszönhető, hogy a körmök fényes árnyalata sokáig fennmarad.

Kiszerelés
5, 5 ml
Made in
Italy
3 299 Ft (2 598 Ft+ÁFA)
Részletek

Használat:

Az Alapzselé és a Lakkzselé után kend fel a Fedőzselét. Pont úgy fesd, ahogy a hagyományos színtelen lakkot festenéd.

  • Ha még kezdő vagy és nincs a kezedben a mozdulat, javasoljuk, hogy ujjanként fess és ujjanként köttess. Vagyis fesd fel a réteget az egyik körmödre, majd LED lámpában köttesd 45-60 másodpercig. Utána következhet egy másik köröm ugyanígy.
  • Ha már néhány alkalommal elkészítetted körmödet, vagyis haladó vagy, akkor ugyanezt két ujjanként is megteheted. A hüvelykujj maradjon mindig egyedül, ezt mindig külön készítsd.
  • Ha már otthoni-profi vagy, akkor nem fog gondot okozni a szalon-módszer sem. Ennek lényege: A mutatóujj festésével kezdd és haladj a kisujj felé. Ha kész a 4 ujj, LED lámpában köttesd 45-60 másodpercig. Ezután következhet a hüvelykujj is: alapzselé felvitele, majd köttetés. A folyamat tehát 4 részből áll:
  • Egyik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Egyik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés
  • Másik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Másik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés
  • Azért nem egyszerre festjük és köttetjük mind az 5 körmünket, mert az ujjak különböző szögben állnak, vagyis ha egyszerre festenénk és köttetnénk mind az 5 körmöt, akkor elfolyhatna a zselé. Amint szerzel egy kis gyakorlatot a lakkzselé használatában, automatikusan figyelni fogsz arra, hogy egyenesen tartsd az ujjadat, így akkor sem fog elfolyni a zselé, ha 4 körmöt készítesz egyszerre. Addig viszont javasoljuk, hogy lépésenként haladj.

 

Várd meg, míg a köröm visszahűl eredeti hőmérsékletére, utána érintsd csak meg elkészült körmödet.

 

A Nora Beauty termékek egyaránt hidroxietil-metakrilát, vagyis HEMA-mentesek.

A hidroxietil-metakrilát a géllakozáshoz kapcsolódó termékek túlnyomó részében megtalálható, egyik fő alkotóelemük. Egy fényre keményedő anyag, amelyet megkötő, kondicionáló tulajdonsága miatt alkalmaznak a termékekben, segíti a zselében található részecskék összekapcsolódását, az egyes rétegek tapadását. Bőrrel érintkezve azonban allergiás reakciót válthat ki, irritációt, kiütést okozhat.

A HEMA anyagot tartalmazó zseléknek ezért nem szabad a bőrrel érintkezniük, használata kizárólag képzett szakemberek számára javasolt.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a hidroxietil-metakrilát professzionális használatra szánt termékekben nem tiltott alapanyag. A HEMA anyagot tartalmazó termékeken meg kell jeleníteni a következő figyelmeztetéseket: „Csak professzionális használatra” és „Allergiás reakció válthat ki”.

A Nora Beauty lakkzselék HEMA-mentesek, így bátran kísérletezhetsz, akkor is, ha az elején nem vagy még profi, de ha a bőrödre kerül az anyag, azt papírtörlővel töröld le.

Figyelmeztetések:

Gyermekek elől elzárva tartandó! Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést! Ne lélegezze be a termék gőzét! LED fényre kötő termék.

Mint a kozmetikumok általában, a Nora Beauty termékek is kémiai összetevőket tartalmaznak, amelyekre egyéni érzékenység előfordulhat.

Adatok
Cikkszám
TNNTOP01
Tömeg
26 g/db
Összetevők
Bis-Hea Poly (1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Isobornyl Acrylate, Isobornyl Methacrylate, Isopropyl Alcohol, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Butyl Acetate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Microcrystalline Wax, Polypropylene Glycol.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!