Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Nora Beauty Matt Fedőzselé
Nora Beauty Matt Fedőzselé
3 299 Ft (2 598 Ft+ÁFA)

Nora Beauty Matt Fedőzselé

Nora Beauty Matt Fedőzselé
Nora Beauty Matt Fedőzselé
Nora Beauty Matt Fedőzselé

A Lakkzselé színt követő réteg, amely a hosszantartó hatásról gondoskodik. Használatával a körmök izgalmas, matt bevonatot kapnak, amely sokáig fennmarad.

Kiszerelés
5, 5 ml
Made in
Italy
3 299 Ft (2 598 Ft+ÁFA)
Részletek

Használat:

Az Alapzselé és a Lakkzselé után kend fel a Matt Fedőzselét. Pont úgy fesd, ahogy a hagyományos színtelen lakkot festenéd.

A mutatóujjaddal kezdd és haladj a kisujj felé. Ha kész a 4 ujj, LED lámpában köttesd 45-60 másodpercig. Ezután következhet a hüvelykujj is: alapzselé felvitele, majd köttetés. Azért fontos, hogy a 4 ujjat és a hüvelykujjat 2 külön lépésben fesd és köttesd, mert ezek különböző szögben állnak, vagyis ha egyszerre festenéd és köttetnéd mind az 5 ujjad, akkor elfolyhatna a zselé.

A folyamat tehát 4 részből áll:

  • Egyik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Egyik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés
  • Másik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Másik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés

Várd meg, míg a köröm visszahűl eredeti hőmérsékletére, utána érintsd csak meg elkészült körmödet.

A Nora Beauty termékek egyaránt hidroxietil-metakrilát, vagyis HEMA-mentesek.

A hidroxietil-metakrilát a géllakozáshoz kapcsolódó termékek túlnyomó részében megtalálható, egyik fő alkotóelemük. Egy fényre keményedő anyag, amelyet megkötő, kondicionáló tulajdonsága miatt alkalmaznak a termékekben, segíti a zselében található részecskék összekapcsolódását, az egyes rétegek tapadását. Bőrrel érintkezve azonban allergiás reakciót válthat ki, irritációt, kiütést okozhat.

A HEMA anyagot tartalmazó zseléknek ezért nem szabad a bőrrel érintkezniük, használata kizárólag képzett szakemberek számára javasolt.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a hidroxietil-metakrilát professzionális használatra szánt termékekben nem tiltott alapanyag. A HEMA anyagot tartalmazó termékeken meg kell jeleníteni a következő figyelmeztetéseket: „Csak professzionális használatra” és „Allergiás reakció válthat ki”.

A Nora Beauty lakkzselék HEMA-mentesek, így bátran kísérletezhetsz, akkor is, ha az elején nem vagy még profi, de ha a bőrödre kerül az anyag, azt papírtörlővel töröld le.

Figyelmeztetések:

Gyermekek elől elzárva tartandó! Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést! Ne lélegezze be a termék gőzét! LED fényre kötő termék.

Mint a kozmetikumok általában, a Nora Beauty termékek is kémiai összetevőket tartalmaznak, amelyekre egyéni érzékenység előfordulhat.

Adatok
Cikkszám
TNNTOP02
Tömeg
26 g/db
Összetevők
Bis-Hea Poly (1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Isobornyl Acrylate, Isobornyl Methacrylate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, DIMETHICONE, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Microcrystalline Wax, Polypropylene Glycol.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!