Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

BLOG

Őszi “ráncfelvarrás” bemutatkozik a megújult Cell Concept termékcsalád

2023.10.27 08:10
Őszi “ráncfelvarrás” bemutatkozik a megújult Cell Concept termékcsalád

Világunk rohamosan fejlődik, így nem kérdés, hogy a szépségápolás terén is lépést kell tartani a változó igényekkel. Időnként szükség van a meglévő kínálat átalakítására, így most büszkén mutatjuk be a megújult Cell Concept termékcsaládot! Tartsanak velünk, és ismerkedjenek meg a “régi-új” kedvencekkel!

A fejlődés sosem áll meg

A Helia-D már több mint negyven éve meghatározó szereplője a magyar kozmetikai iparnak. A mai fiatal nők anyukái, nagymamái is jól ismerik a márkát, hiszen már az ő ifjúkorukban is igen népszerűnek számított. 

S bár tiszteljük és ápoljuk a hagyományainkat, mégsem feledkezhetünk meg a fejlődésről sem, hiszen a világ, és vele együtt az igények is folyamatosan változnak. Ma már a hölgyek sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a tudatos bőrápolásra, az internetnek köszönhetően pedig jóval könnyebb tájékozódni a témával kapcsolatban. 

Napjainkban az olyan szavak, mint a retinol, hialuronsav, peptid, niacinamide, sokak számára nemcsak ismerősek, hanem azt is tudják, hogy melyik hatóanyagra mi jellemző és mikor érdemes használni. 

Ezért fontosnak érezzük, hogy lépést tartsunk a fejlődéssel, és minél hatékonyabb, innovatívabb termékekkel álljunk vásárlóink rendelkezésére. Ezért került sor nemrégiben a Cell Concept termékcsalád megújítására is.

 

Miben változott a megújult Cell Concept termékcsalád az elődhöz képest?

A széria eddig is a ránctalanításra helyezte a hangsúlyt, és olyan készítményekből állt, melyek az érett bőr ápolását, fiatalítását segítik elő. Ez most sem változott, azonban a termékeket további összetevők segítségével még hatékonyabbá tettük, így a ránctalanítás, bőrfiatalítás, feszesítés az eddigieknél is eredményesebbé válik. 

Ami ezenfelül megmaradt, az a krémek textúrája, illata, illetve könnyed, gyorsan felszívódó állaga, hiszen ezeken a kedvelt tulajdonságokon nem akartunk változtatni. Továbbá az sem változott, hogy a termékcsaládnak négy altípusa van:

Az olyan, bizonyítottan bőrfiatalító hatású összetevők, mint a retinol, a növényiőssejt-kivonatok, és a különféle vitaminok a megújult Cell Concept termékcsaládból sem hiányozhatnak, viszont kiegészülnek új generációs ránctalanító peptidekkel, niacinamide-dal, hialuronsavval. 

További újdonság még, hogy a nappali krémek mostantól SPF 20-as fényvédő faktorral is rendelkeznek, hiszen egyetlen tudatos bőrápoló számára sem titok, hogy az UV-sugárzás nagyban felel a bőröregedésért. 

 

Tartsunk lépést a változással!

Bármennyire is szeretnénk, sajnos az idő múlását nem tudjuk megállítani. Az eltelt évek nyomot hagynak a testünkön, a sejtjeink megújulása lelassul, a kollagéntermelés csökken, a regenerációs képesség romlik, emiatt a bőrünk fokozatosan elveszti feszességét.

Ezért fontos, hogy a szépségápolási rutinunkat olyan jó minőségű kozmetikumokból építsük fel, melyek megfelelnek az életkorunknak, a bőrünk igényeinek, és általuk megőrizhetjük fiatalos megjelenésünket. 

Persze ez a hétköznapi rohanásban gyakran nem egyszerű, de szerencsére a megújult Cell Concept termékcsaláddal lehetséges egy gyors és hatásos rutin összeállítása. Pontosan ebben az eszmében hisz a gyönyörű hangú énekesnő Zséda is, aki idén ősztől Pataki Ági mellett szintén a széria arca lett. 

Végszóként azok se csüggedjenek, akik nem használják az említett termékcsaládot, hiszen a közeljövőben még számos más újítással is készülünk!