BLOG

Újabb kitüntetés: Krémmánia kedvenc 2023 díjat kapott két termékünk!

2024.03.05 14:43
Újabb kitüntetés: Krémmánia kedvenc 2023 díjat kapott két termékünk!

Márkánk, a Helia-D már több mint 40 éve a magyar kozmetikai piac meghatározó szereplője. Számunkra viszont mindig is az volt a fontos, hogy olyan termékeket készítsünk, melyekkel vásárlóink is elégedettek. Épp ezért óriási örömhír számunkra, hogy nemrég két készítményünk is Krémmánia kedvenc 2023 díjban részesült!

A Krémmánia, ahol minden vélemény számít

Olvasóink közül is biztosan sokan ismerik és használják rendszeresen a Krémmániát, de azok kedvéért, akik még nem hallottak róla, most röviden bemutatjuk. Egy olyan weboldalról van szó, ahol különféle kozmetikai termékekkel kapcsolatban lehet informálódni, és véleményezni őket.

Egy-egy készítmény adatlapján szerepel a neve, a lelőhelye, az ára, a kiszerelése, az, hogy milyen bőrtípusra vagy bőrproblémára javasolt, de megtekinthető az INCI lista is, az egyes összetevőkről pedig részletes leírások állnak rendelkezésre. 

Mondhatni tehát, hogy a kozmetikumok iránt érdeklődők és a tudatos bőrápolók egyik leghasznosabb információforrása az oldal, de ami miatt a legtöbben keresik, azok az értékelések. A termékeket ugyanis nemcsak értékelni lehet 1 és 5 csillag között, hanem részletes véleményt is lehet írni róluk. A felület az értékelések alapján meghatároz egy átlagos pontszámot, ez alapján rangsorolja a készítményeket. 

A Krémmániának havonta átlagosan 300 ezer látogatója van, adatbázisában mintegy 143 ezer termék található, melyek 1,2 millió megbízható fogyasztói értékeléssel rendelkeznek. Ezen számok tükrében nem meglepő, hogy nagyon sokan használják az oldalt arra, hogy egy új kozmetikum megvásárlása előtt innen informálódjanak, és azok száma is jelentős, akik ezután megosztják a tapasztalataikat a felületen. 

A 2022. szeptember 1. és 2023. december 1. között feltöltött termékek közül választották ki nemrég több kategóriában is a leggyakrabban véleményezett és legmagasabbra értékelt termékeket. 

 

Mely termékeink kaptak Krémmánia kedvenc 2023 díjat?

Cégünket az a megtiszteltetés érte, hogy két készítményünk is díjazott lett: a Hydramax C-vitaminos szérum, valamint a Hydramax fényvédő. És hogy mit szeretnek vásárlóink ezekben a termékekben?

A Hydramax C-vitamin és Hialuron Duo szérummal kapcsolatban sokan írták azt az oldalon, hogy gyorsan beszívódik, kellemes az állaga, nem hagy maga után ragacsos érzetet, és könnyen lehet rá egyéb termékeket (fényvédő, hidratálókrém, smink) felvinni. 

Többen kedvelik az illatmentes összetételt, és sok felhasználó tapasztalta, hogy halványabbak lettek a pigmentfoltjaik, a bőrük pihentebbnek, kisimultabbnak látszik, valamint hidratáltabbnak is. Néhányan azt is az előnyök közé sorolták, hogy mivel C-vitamin származékot tartalmaz, nem kell hűtőben tartani, emiatt egyszerűbb a tárolása. 

A Hydramax termékcsalád SPF 50+ fényvédő arckrémjének használói már tudják, hogy a fényvédelem a reggeli rutin elengedhetetlen része, a terméket pedig könnyen eloszlathatónak találták, egyesek azt tapasztalták, hogy a hidratáló krémet is kiváltja, így eggyel kevesebb kozmetikumot kell használniuk reggelente. 

A véleményezők döntő többsége szerint könnyen lehet rá sminkelni, kellemes az illata, és sokan dicsérik a kedvező ár-érték arányt is. Akik nyáron használták, azt tapasztalták, hogy még a strandon is hatékonyan védett a leégés ellen. 

 

Hol szerezhetőek be az említett termékek?

A két készítmény természetesen kapható webshopunk kínálatában, ahol rendszeres akciókkal is kedveskedünk vásárlóinknak, érdemes ezeket is figyelni. Ezenkívül fellelhetőek a drogériákban is.