BLOG

A természetes szappanok varázsereje

2020.02.21 09:44
A természetes szappanok varázsereje

Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a természetes szappanok, mivel egyre többen fedezik fel a bennük rejlő csodálatos varázserőt. Ez pedig nem más, mint maga a természetességük.

Mit takar a természetes szappan kifejezés?

A természetes, vagy más néven natúr szappanok olyan szappanok, amelyek nem tartalmaznak semmilyen mesterséges összetevőt. Így például előállításukkor egyáltalán nem használnak fel mesterséges illat-, szín- és adalékanyagot, valamint szilikonokat. Emellett nincs bennük ásványi olaj sem, hiszen kizárólag növényi olaj felhasználásával készülnek.

Zelka - Természetesen. Tisztán.

A természetes szappanok titka tehát a természet szépítő és gyógyító ereje, ami bennük rejlik. A Budaházy Tünde által alapított Zelka Szappanmanufaktúra csodálatos natúrkozmetikumok és natúrszappanok előállításával foglalkozik, ahol a termékek gondos kezek által, ám a modern technika és a régi korok tudásának ötvözésével készülnek.

A Zelka Manufaktúra natúrszappanjai kizárólag gondosan váltogatott és sajtolt növényi olajok felhasználásával készülnek, így a bőr számára maximális védelmet és törődést nyújtanak. A szappanokhoz kizárólag olyan illat- és színezőanyagokat használ fel a műhely az előállítás során, amelyek önmagukban is számos jótékony hatással rendelkező illóolajok és gyógynövények. Az eredmény pedig olyan testes, mégis jól habzó, aromaterápiás hatással rendelkező natúrszappan, amely egyszerre tisztítja és gyengéden ápolja a bőrt. Kecsketej tartalma révén pedig kiváló hidratáló hatást is biztosít.

Zelka természetes szappanok

A webáruházunk kínálatában a Zelka Manufaktúra szappanjainak széles választéka várja a látogatókat. A webáruházban elérhető szűrő lehetővé teszi a bőrtípus, probléma vagy éppen a kozmetikum három fő hatása szerinti keresést, így biztosan mindenki könnyedén és gyorsan megtalálja a gazdag árukínálatunkban a számára ideális terméket.

Száraz és érzékeny bőrű vásárlóink számára a legjobb választás a Kecsketejes szappan mézzel és zabkorpával vagy a Körömvirágos szappan shea vajjal és kecsketejjel. Előbbi varázslatosan simává és selymessé varázsolja a bőrt, lemasszírozva előtte arról az elhalt hámréteget, hogy a hatóanyagok maximálisan elvégezhessék a dolgukat. Utóbbi pedig egy valódi kényeztetés az irritált bőr számára, köszönhetően a gazdag A- és E-vitamin, antioxidáns és növényi olaj tartalmának, amelyet csak tovább fokoznak a valódi virágszirmok.

Zsíros bőr számára a szükséges ápolást a holt-tengeri iszap szappan, a Levendulás és szezámolajos szappan vagy épp a Zelka sószappan nyújtja. A Zelka Levendulás és szezámolajos szappan egy enyhén radírozó, ám intenzíven ápoló szappan, amely a benne található báránypirosító kivonat révén enyhe lila színben pompázik, valamint kiváló sebgyógyító hatással is bír. A csodás illatát a levendulavirág biztosítja. Mindezek mellett pedig még olyan fantasztikus összetevők találhatóak meg a kozmetikumban, mint a napraforgóolaj, vagy éppen a borsmenta illóolaj.

A natúrszappanokba a természetes varázserejét sűrítettük bele, így képesek ezek a kis kozmetikumok ilyen igazán nagy dolgokra.

Zelka Natúr Szappanok