Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

BLOG

Fiatalabb kezek? Mutatunk néhány trükköt!

2016.12.13 15:27
Fiatalabb kezek? Mutatunk néhány trükköt!

A kézfej bőre többet elárul a korunkról, mint gondolnánk - ne felejtsük el ápolni!

Hiába ápoljuk az arcunkat megfelelően, ha a kézbőrünk öregebbnek tűnik, mert nem fordítunk rá megfelelő figyelmet. Szerencsére sosem késő, és van is pár elég jó tippünk arra, hogyan nézhetnek ki kezeink üdén!

Tüntessük el a foltokat!

A kézfej érzékeny bőrén idővel barna foltok jelennek meg, melyek fő okozója a napsugárzás. Használjunk a kezünkön mindig napvédő krémet, így lassíthatjuk az elszíneződések megjelenését. Naponta többször kenjük át a kezünket 30, vagy annál magasabb faktorszámú krémmel.

Előzzük meg a ráncokat!

Éjszakára tegyünk olyan krémet a kezünkre, amely serkenti a kollagén termelést, így a ráncokat tompíthatjuk. Az a krém is jó, amit az arcunkra használunk, a lényeg az, hogy legyen olyan összetevője, ami a kollagén szintézisre hatással van. Ilyen például a Helia-D Cell Concept Sejtmegújító kézkrém.

Tisztítsuk a körmeinket!

Tüntessük el a körömágybőrt finoman, miután langyos vízzel felpuhítottuk! Ettől szép üdének látszik majd a kézfej, nem pedig elhanyagoltnak. A műveletet legalább hetente egyszer végezzük el.

Citromos frissítés

A körömlakkok sárgás elszíneződést hagyhatnak hátra, ami szintén öregebbnek mutathatja a kezünket. Könnyen megszabadulhatunk a jelenségtől úgy, hogy egy darab citrommal átdörzsöljük a körmeinket, majd szépen polírozzuk is őket.

Szép körmök

A vízzel és a különböző szerekkel történő gyakori érintkezés, az étkezési szokások, vagy akár genetikai tényezők is szerepet játszatnak abban, hogy törik/repedezik a körmünk. Vitaminokkal jó esélyünk van megszüntetni ezt a kellemetlen problémát. A Helia-D Szépségvitamint azok számára fejlesztettük ki, akik egészséges hajat, bőrt és körmöket szeretnének.

 

Szép manikűr

A csillogás kedvéért készítsünk szép és egyszerű manikűrt, ami akár a legfrissebb trendeknek is megfelel. Ettől is ápolt lesz a megjelenés, ami mindig fiatalságot, frissességet sugároz. Figyeljünk arra, hogy amikor már pattogzik le a lakk, mossuk le, mert csak igénytelennek fog hatni a lakkozás.