Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Helia-D Age Contol Complex arckrémek 30+

A Helia-D Age Control Complex arckrémeket már 30 éves kortól ajánljuk az első ráncok megjelenésének megelőzésére, késleltetésére.

A nappali és éjszakai arckrém két kimagasló összetevője révén ránctalanítja az arcbőrt. Ezek egyike a retinol, amely nem más, mint egy vitamin származék. Hatásos antioxidáns, szabályozza a sejtek működését és elősegíti az egészséges sejtek képződését. Ezen tulajdonságaival védelmet nyújt a korai öregedés ellen, lassítja a kollagén lebomlását, miközben segíti az új kötőszövetrostok képződését. Ezáltal ránctalanító, anti aging hatása van.

A másik különleges összetevő az argán őssejt kivonat. Az argándió kiemelkedő meleg- és szárazságtűrő képességekkel rendelkező növény. Ilyenformán az őssejtjeinek regenerálódó képessége nagyon magas. Sőt, bejutva a bőrfelszín legmélyebb rétegébe - az irharétegbe - megújítja a bőrszövet saját sejtjeit is. Ennek hatására a kollagéntermelés -  amely egyébként egyre lanyhul az évek múlásával - továbbra is megfelelő marad. Ennélfogva a Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító krémek hatékony ránctalanító (anti aging) krémek, amelyek képesek a mimikai ráncok mélységét csökkenteni.

Az őssejtek hatásáról itt olvashatsz bővebben: Őssejtek a bőrápolásban

A nappali arckrém -a hogyan a Helia-D Age Control termékcsalád többi nappali krémje is - fényvédő hatású is egyben.