Helia-D "virágos" testápolók

A testápolás kategóriában egyre változatosabb a kínálat. Az már szinte evidens, hogy a száraz, sőt nagyon száraz bőr számára nem csak a víz pótlása és megkötése fontos, hanem a regeneráló-tápláló hatás biztosítása is. Ezzel együtt azonban senki sem szereti, ha a „ragad” a bőre, miután bekente. Ezért a Helia-D a termékfejlesztés során külön gondot fordít arra, hogy a testápoló készítmények ne csak hidratálják, regenerálják és táplálják a bőrt, de könnyen és gyorsan be is szívódjanak, minden ragacsos utóérzet nélkül.

A 2018-ban az összes (régebben fekete) flakonos testápolónk „új ruhába öltözött”. A flakon nem csak szebb lett, de sokkal könyebben használható a pumpás megoldás révén. A külcsín mellett a tartalom is fejlődik.

A közkedvelt Helia-D Intenzív Hidratáló testápoló, amelyet az extra száraz bőrűek számára fejlesztettünk ki, például a szezámolajjal gazdagodott. Továbbra is 250 és 400 ml-es kiszerelésben kapható a tetszetős – homoktövis grafikával díszített – flakonokban.

A Helia-D Krémes hidratáló testápoló - szintén kétféle kiszerelésben - már régóta a vásárlók kedvence. Nem csak kitűnő a száraz bőr ápolására, de gazdaságos megoldás is egyben.

A Helia-D Bőrfeszesítő testápoló specialitása az ún. Polyplant kompex, vagyis 8 féle növényi kivonat harmonikus elegye, amelyben az arányokat úgy alakították ki, hogy erősítsék egymás hatását.