HYDRAMAX

Bemutatjuk a megújuló Helia-D új generációs mélyhidratáló krémgél családját

Sokan azt gondolják, hogy a fiatal, még ránc nélküli bőrrel nincs semmi teendő, és csak akkor kezdenek el tudatosabban foglalkozni a bőrápolással, amikor már megjelentek a szem körüli első szarkalábak vagy előbújtak az apró mimikai ráncok. Pedig ez nincs így, már fiatalon is sokat tehetünk azért, hogy bőrünk az idő múlásával is feszes és hidratált maradjon.

Az idén megújuló Helia-D legfrissebb termékcsaládja, amelyet Jakabos Zsuzsa, Európa-bajnok magyar úszó, olimpikonnal együtt mutatunk be, azoknak a 20-as, 30-as éveikben járó fiataloknak készült, akik nem akarnak sok időt tölteni a tükör előtt, de fontos számukra, hogy top hatóanyagokkal már ma tegyenek a bőrük ragyogásáért, a sokáig fiatalos bőrért.

Ennek leghatékonyabb módja az alapos hidratálás, a hatóanyagok hozzáértő kiválasztása, valamint a fényvédelem. A Hydramax termékeket kifejezetten a fiatalos arcbőr megőrzésére fejlesztették, hiszen lágy textúrájú, könnyen felszívódó krémgélekkel és a hidratáló hatóanyagokban gazdag formulákkal segítik a bőr hosszan tartó ragyogását. Hidratáló krémjeinket természetesen bármilyen korosztály választhatja, aki a könnyed textúrájú hidratáló krémgéleket kedveli.

A bőröregedés elleni védelemben a reggeli rutin legfontosabb lépései a C-vitaminos szérum, majd a fényvédő használata, hiszen ez a kettő egymást erősíti és védi bőrünket a nap során. E két termékünk minden korosztály számára, fiatalnak és idősnek egyaránt ajánlott, két nagyon fontos alappillér a bőrápolásban.

A Hydramax megalkotásakor a környezetvédelemre is figyeltünk: minden Hydramax tégely újrahasznosítható, valamint a kupakok is újrahasznosított műanyagból készültek, hogy minél kevesebb műanyag szemetet termeljünk.

Jakabos Zsu számára a belső szépség, a harmóniára való törekvés is legalább olyan jelentőséggel bír, mint a gyönyörű, hidratált bőr megőrzése. Az úszónő életében minden egyes másodperc számít, így nemcsak a vízben, hanem a tükör előtt töltött percek is kulcsfontosságúak. Zsu számára tehát elengedhetetlen, hogy szupergyors felszívódású, mély hidratáló hatással rendelkező termékeket használjon, mindezt pedig egy egyszerű, rövid idő alatt elvégezhető rutinba illessze, hiszen nincs sok ideje szépségápolásra a sok edzés és verseny mellett.

A termékcsalád minden tagja dermatológiailag tesztelt, 24 órás mélyhidratálást biztosító, könnyen felszívódó krémgél zsíros utóérzet nélkül, ráadásul vegán összetételű.

Miért érdemes már 20-30 évesen használni a Helia-D Hydramax termékcsaládját?

A hosszantartó fiatalos bőr titka a korai évektől elkezdett hidratálás és időben elkezdett ráncmegelőzés, kiegészítve fényvédelemmel. Már a fiatal bőr is igényli az alapos hidratálást, akár már a 20-as éveinktől kezdve.

A megfelelő arcápolási szokások kialakításával már fiatal korban rengeteget tehetünk azért, hogy bőrünk a lehető legtovább megőrizze feszességét, rugalmasságát, simaságát. Míg ragyogó az arcbőr, talán távolinak tűnik a bőröregedés problémája, ám a preventív bőrápolás lényege épp erről szól: jól összeállított, top hatóanyagokat tartalmazó arcápolási rutinnal hosszú távon olyan támogatást nyújthatunk a bőrnek, melynek hiányát később jóval nehezebb lenne korrigálni, pótolni.

Mindennek alapja a bőr megfelelő hidratálása, melyben segítségünkre lehetnek a Hydramax termékcsalád mélyhidratáló krémgéljei, amelyeket kifejezetten a fiatal bőr ápolására, a fiatalos arcbőr megőrzésére fejlesztettünk ki. Hidratáló krémjeinket természetesen bármilyen korosztály választhatja, aki a könnyed textúrájú hidratáló krémgéleket kedveli.

 

 

Hidratáló összetevői közt megtalálható háromféle hialuronsav, a természetes hidratálómolekulákat tartalmazó Hydromanil, továbbá a Progeline peptid, ami a ráncok megelőzésében segíthet.

 

ÚJ Helia-D Hydramax SPF 50+ Fényvédő Arckrém a bőröregedés ellen

A fényvédelem a böröregedés megelőzésének egyik alappillére

Ma már több kutatás is bebizonyította, hogy a bőr öregedéséért főként a napból eredő UVA- és UVB-sugarak felelősek. A nap fényének kitett bőr hamarabb kezd el ráncosodni, megereszkedni, és nagyobb az esély a pigmentfoltok kialakulására is. Ez még csak a jobbik eset, az UV-sugárzás ugyanis bőrrákot is okozhat.

Mivel nem élhetünk egész életünkben a sötétben rejtőzködve, ezért a legkézenfekvőbb módon kell védenünk a bőrünket a nap sugaraitól: fényvédő kozmetikumok használatával. Ezek a termékek olyan összetevőket tartalmaznak, melyek kiszűrik a káros UV-sugarakat, ha megfelelő gyakorisággal és mennyiségben használjuk őket.

Az UV-sugárzás még zárt térben is képes elérni minket, ugyanis az ablaküveg sem szűri meg (hacsak nincs rajta speciális szűrőréteg). Ezért még azokon a napokon is célszerű fényvédőt használni, amikor ki sem mozdulunk a lakásból, pláne, ha sokat időzünk az ablak közelében.

A borult idő sem nyújt védelmet, ugyanis a felhők sem szűrik ki teljesen az UV-sugarakat.

A fényvédők faktorszámát az SPF értékkel jelölik. Ez egy nemzetközi szabvány, és azt jelenti, hogy a készítmény hányszorosára növeli a bőr védekezőképességét a nap sugaraival szemben ahhoz képest, mintha nem használnánk fényvédőt.

Az ősztől tavaszig terjedő időszakban is célszerű legalább SPF 30-as fényvédős arckrémet alkalmazni, de nyáron – különösen akkor, ha érzékeny a bőrünk vagy sokat időzünk a napon – ajánlott SPF 50 vagy 50+ terméket használni.

 

A Helia-D Hydramax fényvédő krémje: széles spektrumú fényvédelem, könnyed hidratálás bármely korosztálynak

A bőrápolási rutin és egyúttal a bőröregedés elleni felkészülés elengedhetetlen része a fényvédelem. A Helia-D Hydramax fényvédő arckrém gyorsan felszívódó, lágy textúrájának köszönhetően nem ragad, így utána könnyen lehet sminkelni is. A krémben lévő fényvédők széles spektrumú UV védelmet nyújtanak, mivel az UVA és UVB sugarak ellen is hatásosak, ezzel támogathatják a bőröregedés elleni harcot. Ellenállóbbá teszi a bőrt, miközben hidratál és hozzájárul a puhább bőrérzethez.

A fényvédő krémet arctisztítást után javasolt felvinni az arcbőrre és a nyak területére. Legideálisabb, ha ez a reggeli bőrápolás utolsó lépése, hiszen ha még egyéb kozmetikumot is felvinne rá, azzal hígul, csökken a hatékonysága. Ha a fényvédő fölé alapozót is szeretnénk felvinni, akkor várjunk legalább 10-15 percet, amíg a krém felszívódik, és kialakul a védelmet biztosító filmréteg.