BLOG

Így ápolja bőrünket a szőlő

2016.07.18 15:16
Így ápolja bőrünket a szőlő

A Helia-D több termékcsaládja a Tokaji aszú eszencia tápláló, bőrsejteket megújító és vérkeringés javító hatására épül. Az egyedi alkotó elem ráadásul katalizálja, felerősíti a többi összetevő hatását is.

A tokaji eszencia az aszúszemekből a saját súlyuk által lassan kipréselődött lé, amely főleg cukrokat, aminosavakat és vitaminokat tartalmaz. A termékeink fejlesztésénél felhasznált 178786-os magyar szabadalom alapja az a felismerés, hogy a szokásos alkotórészekhez érlelt tokaji aszút és tokaji eszenciát adva, fokozódik a készítmények hidratáló hatása, javul a bőr anyagcseréje és a vérkeringés. Táplálják a bőrt, fokozzák a bőr tónusát, fertőtlenítő hatásuk van és edzik a hámréteget. (Forrás: 178786 Szabadalmi leírás).

Miért éppen a Tokaji aszú?

A tokaji aszúborok összetételében például a glicerinben és a szerves savakban van jelentős, sokszor 10-szeres különbség a többi borhoz képest. A kisebb mennyiségű, de biológiailag fontos anyagok között is számos olyan van, ami a többi borban nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben fordul elő.

A Helia-D tulajdonosai elhivatott Tokaj hegyaljai borkedvelők és borkészítők, a Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület alapító tagjai, így ezzel a sorozattal egy régi álmot és kötelezettséget sikerült teljesíteniük.

A Helia-D Professional Borterápiás termékeink 2013-ban elnyerték a megtisztelő Magyar Termék Nagydíjat!

A Helia-D Botanic Concept termékcsalád népszerűsége rohasan növekszik!

Helia-D Professional Tokaji bor kivonatos termékek