BLOG

Melyek a legjobb ajándékcsomagok nőknek?

2020.10.28 09:50
Melyek a legjobb ajándékcsomagok nőknek?

Az ajándékozás egy nagyon kedves gesztus, mellyel kifejezhetjük a szeretetünket és a törődésünket a hozzánk közel álló személyeknek.

Az ideális meglepetés kiötlése azonban sokszor igen komoly fejtörést okoz. Szerencsére ma már léteznek előre összeállított, nőknek szóló ajándékcsomagok is, amik a tanácstalan férfiaknak is hatalmas segítség, ha szeretnének örömet okozni hölgyismerőseiknek.

Ha ünnep közeleg…

Karácsony, húsvét, születésnap, névnap, évforduló… mind-mind olyan alkalmak, amikor illik egy kis ajándékkal kedveskedni az ünnepelteknek vagy a hozzánk közel álló személyeknek. Ajándékot adni és kapni ugyan csodálatos dolog, de tagadhatatlanul létezik egy kellemetlen része is: az ötletelés.

Mindenki került már abba a kellemetlen szituációba, amikor valami olyasmivel lepték meg, amiről már az első pillanatban tudta, hogy sosem fogja hasznát venni, esetleg egyáltalán nem is tetszett, viszont nem akarta megbántani az ajándékozót. Ilyenkor többnyire felvesszük az erőltetett mosolygást, és hálálkodva megköszönjük az ajándékot, amin jó eséllyel hamar túladunk, vagy bekerül a kacatok közé. 

Különösen a férfiak azok, akik szeretnek megmaradni a jól bevált “csoki, virág, plüssfigura” hármasnál, holott a legtöbb hölgy sokkal jobban örül egy nőknek szóló ajándékcsomagnak. Főleg akkor, ha az olyan kozmetikumokat tartalmaz, amiket egyébként is használ a mindennapokban. Ez ugyanis egy olyan üzenetet hordoz magában, hogy az ajándékozó jól ismeri őt, hiszen tudja, hogy milyen termékekre van szüksége a szépségápoláshoz.

Milyen ajándékcsomagokat ajánlunk nőknek?

Bár egy meglepetésdobozt egyesével is össze lehet állítani, aki azonban nem biztos a dolgában, annak jó szívvel ajánljuk a Helia-D nőknek készült ajándékcsomagjait. Ezek a szettek szépségápolási termékeket tartalmaznak, melyek az egyes bőrtípusok és korcsoportok bőrápolási szokásait figyelembe véve lettek összeállítva. 

A ránctalanító és hidratáló krémet magába foglaló csomagok ugyanannak a termékcsaládnak a nappali és éjszakai krémjét tartalmazzák, így a reggeli és az esti arcápolási rutin teljessé tehető. Ráadásul együttesen használva sokkal hatásosabbak is.

A ránctalanító szettek némelyike tartalmaz valamilyen egyéb készítményt, például arcszérumot vagy szemránckrémet is, illetve a hidratálós csomagok között is akad olyan változat, amelyben micellás víz is található.

Persze a nők nem csak szép arcbőrre, hanem dús, fényes hajkoronára, valamint selymes bőrre is vágynak, ezért a nőknek szánt ajándékcsomagok között találhatóak regeneráló sampont és esszenciát tartalmazó hajerősítő, illetve testápolóból és kézkrémből álló intenzív hidratáló szettek is. 

Az ajándékcsomagok további előnye, hogy a termékek dekoratív, ízléses díszdobozban helyezkednek el, ezáltal a csomagolásra sem kell gondot fordítani. Elegendő egy szép színes szalag, néhány kedves szó egy kis üdvözlőkártyán, és máris kész a meglepetés, mely újdonsült tulajdonosa arcára biztosan mosolyt varázsol majd.

 

Egy kis figyelmesség

Az olyan kiemelt ünnepi időszakok, mint például a karácsony, sok embernek okoznak komoly fejtörést. A rengeteg boltról boltra járás, az ajándékok összeállítása a legtöbbek számára csak nyűg, és elveszi az ünnep varázsát. 

Pedig rengeteg bosszankodást megspórolhatunk, ha például diszkréten kifaggatjuk szeretteinket a kedvenc kozmetikumaikról, és ezekből állítjuk össze a csomagot, amely így nemcsak hasznos, hanem figyelmes ajándék is lesz.