Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.4 (7 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Katalin Varga
2024.02.08
Mióta kipróbáltam csak ezt használom, nagyon gyorsan beszívódik, jól hidratál.
Kriszta
2024.01.18
Nagyon szeretem, gyorsan beszívódik. Nem zsíros, nincs illatosítva ️
Gy. Mária
2023.04.29
Régóta kerestem olyan hidratálót amely gazdagabb, nem túl zsíros és nem gélkrém. Felkenve zsírosabb de gyorsan beszívódik és utána egészséges, nem fakó bőrkép marad. Kifejezetten nyugtató hatású ami hosszan megmarad a mélyebb rétegekben is.
P.Bernadett
2023.01.17
Ez a termék kiváló. Nincs benne parfüm, nem hagy utána kellemetlen zsíros érzetet és sokkal jobb lett a bőröm textúrája.
S. Dóra
2023.01.16
Elsőre kicsit "olajosnak" éreztem a terméket, de pár nap alatt megszoktam (amúgy szépen beszívódik), és most már nagyon szeretem. Szépen hidratál, és valahogy kisimító-feltöltő hatást is tapasztalok. :)
Anonim
2023.01.16
Apró műanyag darabkák találhatók a krémben, valószínűleg gyártáskor kepetkező hiba, nem a krém hibája, de bosszantó, hogy nem tudom anélkül használni hogy ne sértsem fel a bőröm a hegyes műanyag darabokkal.
Helia-D Webáruház válasza:
A Happier Barrier első gyártásai során fordult elő, hogy az egyik összetevő, az allantoin a (szállítás vagy tárolás során tapasztalt) hideg idő hatására összecsomósodott. A termék formuláját azóta javítottuk, a problémát kiküszöböltük. Szívesen kicseréljük egy másik gyártásból származó termékre, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Amanda
2022.11.10
Vártam már hogy mikor megnyitom a geek márkát, a zseniálisan csalogató "háromszög" "kör" "négyzet" kibővül egy "X" szimbólummal hogy 100%-osan melengesse a kockafej szívem a márka. A pöttyök sajnos nem adják meg ezt a hangulatot, de attól még örülök hogy végre kipróbálhatok hidratálókat.