Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (14 vélemény)
(14)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Hajni
2023.03.15
Tetszik ez a termék, érzékeny a bőröm,igaz én heti 1x használom,de jó.
Mária
2021.11.23
Már másodszor vásárolom ezt a terméket. Hetente kétszer használom, de így is látványos az eredmény.
Emese
2021.08.05
Felváltva használom a Cheer uppal, és sokkal tisztábbak a pórusaim, magában nekem kevés lenne, de így tökéletes, főleg szérumokkal kiegészítve.
TA
2021.05.05
Egy éve a reggeli rutinom része - és az estié is -, rosaceás a bőröm, szépen rendben tartja, A márka szérumait használom utána (B bomb, aPad), aztán pedig hidratálót és fényvédőt. Erre sminkelek
Nagy szivfájdalmam, hogy hidratálójuk még nincs.
Örülök, hogy magyar márkák ilyen szinvonalúak.
Simonné
2021.03.10
Valóban szépen rendbe rakja a bőr felszínt. Könnyebb sminkelni
Emese
2021.01.27
3. napja használom még csak, de el vagyok képedve, imádom! Perioral dermatitisem van, kizárólag a hideg időszakban jelentkezik, nem vészes, de nagyon oda kell figyelnem, hogy tartsam ezt a szintet. Több terméket kellett tesztelnem, mire kitapasztaltam mi lesz számomra megfelelő, a bőrgyógyász sem tudott rögtön 1 márkát vagy krémet javasolni, krém-krém hátán és sok ezer Ft-ba került.
Ennyire érzékeny bőr mellett első esti használat után reggelre szinte semmi piros folt nem volt az orr környékén, egyszerűen hihetetlen. Következő használat után teljesen eltűnt, mint tavasszal :) Az arcbőröm sokkal simább, feszesebb és olyan üde színű, pórusokat összehúzza. Remélem a következő napokban ez így marad és romlás már nem áll be, köszönöm!
Adri
2020.11.30
Enyhe mitesszeres probléma miatt akartam hámlasztót használni, bár a Calm downot nem kifejezetten erre a célra ajánlják, úgy gondoltam először gyengébb savakkal elkezdem szoktatni a bőrömet a kémiai hámlasztáshoz.
Naponta használom és a mitesszerek szinte eltűntek, látványosan tisztább, egészségesebb, egységesebb tónusú a bőrőm. Persze ez nem ennek az egy terméknek köszönhető: este Calm down & B-bomb, reggel C-glow & fényvédős hidratáló a bevált receptem.
Katus
2020.11.16
Sokkal szebb a bőröm, amióta használom
Zsuzsanna
2020.10.19
Szeretem ezt a terméket, érzékeny arcbőrömre is ideális. Én csak hetente egyszer használom, mert ez elegendőnek bizonyult és a számra nem szabad tennem, mert cserepes lett tőle.
Kati
2020.06.10
Most rendeltem, pár napja használom, eddig nincs rossz tapasztalatom a termékkel. Nem írtál, de hosszabb ideig kell alkalmazom, hogy igazán véleményt tudják írni.
Zsuzsi
2020.05.20
Amióta használom, sokkal szebb a bőröm! Szeretem!
Sári
2018.05.01
A bőröm érzékeny, de ez a termék tökéletes választás volt.