Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.9 (65 vélemény)
(61)
(4)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Marika
2017.11.23
Nekem nagyon bevált!
Csapó Gyöngyi
2017.10.28
Amióta bevezették Magyarországon a Hélia-D-t én azóta ennek a termékcsaládnak különböző termékeit használom. Nagyon elégedett vagyok a Hélia D termékekkel. Nem járok kozmetikushoz, soha sem plasztikáztattam, és 70 éves létemre mindenki azt mondja, hogy legalább 10 évet legagadhatok a koromból. Én mindenkinek csak ezt ajánlom.
Fábián Csilla
2017.07.27
Már régóta használom ezt a terméket kiegészítve az éjszakai krémjével együtt. Nagyon jó. Pedig több féle krémet kipróbáltam már de minőségre is és árban is ez a legjobb.
Kata
2017.06.22
Már hosszabb ideje használom,nekem ez a krém vált be.
Marcsi
2017.04.24
Másodszor rendeltem ezt az arckrémet. Mivel kombinált bőröm van, ezért kicsit fénylik tőle, ami nem a krém hibája. Még mindig szeretem.
Zsuzsa
2017.04.14
Nagyon kellemes, pillanatok alatt felszívódik és azonnal érezhető a hatása.
Flóra
2017.02.25
Egy rég használt arckrémem nem gyártották tovább. Helyette egy francia arckrémet vettem, sokkal drágább, mint a Hélia-D. Már másnap elkezdett az arccsontom pirosodni, harmadnapra kiütéseim lettek tőle az arcom mindkét oldalán, amelyek aztán összeértek, mintha hólyagok lettek volna. Kétségbe voltam esve, pedig nem vagyok narcisztikus alkat. Ötödnap délután vettem meg a Hélia-D Age Control Plus minden tagját. Az esti arcmosás után felvittem az éjszakai krémet. Reggelre eltűntek a hólyagok, másnapra a pirosság is visszavonult. Fantasztikus volt látni, milyen nagyszerűen hatott a bőrömre a krém. Nagyon hálás vagyok a termékért:))) mert minden fölös pepecskedés nélkül rendbe tartja az érzékeny, zsíros-kombinált arcom bőrét. Nagyon kellemes az illata, gyorsan felszívódik és az arcom zsíros terülei sem fénylenek. Sőt, az arcszérum a szemöldököm közötti mély ráncot is szinte teljesen feltöltötte:)))))
Margó
2017.01.26
Nagyon szeretem a terméket. Kipróbáltam mást is de ez a sejtmegújító nappali krém sokkal jobb. Köszönöm.
Anikó
2016.12.11
Nekem kicsit fénylik tőle az arcom,de egyébként nagyon jó krém.Ami negatívumot fel tudok hozni,az csak a tégellyel kapcsolatos.Nagyon keskeny a szája,nekem kicsi a körmöm,de még így is sok megy alá,mert csak függőlegesen lehet belenyúlni.Szerintem külön mutatvány lesz a nyaka alól kiügyeskedni a maradék krémet.Nagyon előnytelen.De kitűnőt adok rá,mert a krémet értékelem.
Gabriella
2016.12.09
Évek óta Helia-D termékeket használok. Kiváló termék, tökéletes eredmény.
Anna
2016.11.27
Mint minden termékük hihetetlenül jó!Másoknak is ajánlom!Én visszatérő vásárló leszek!
Varga Éva
2016.11.25
A krémet a szérummal együtt használom. Jó érzés a bőrömnek. A csomagolás is nagyon szép, örömmel nyitom ki minden nap a tégelyt.