Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.9 (77 vélemény)
(71)
(5)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kati
2016.03.01
Régebben használtam Helia-D terméket, mindenki dicsérte a hatását. Most visszatérek a márkához. Csak pár napja használom, nagyon kellemes érzés.
Kriszti
2016.01.11
A termékismertőben leírtak alapján döntöttem a krém mellett.A leírás szóról- szóra igaz. Tökéletes krém.
Szilvia
2016.01.07
Végre megtaláltam a bőrömnek megfelelő krémet! Sok féle kozmetikumot kipróbáltam már, de csak felesleges pénzkidobás volt! Gondoltam teszek egy próbát, és megrendeltem ezt a kiváló és első osztályú krémet! Csak ajánlani tudom mindenkinek, még annak is akinek mint nekem zsíros pattanásokra hajlamos a bőre!!!! Csodálatos egy hét használata után, látványos eredményekről számolhatok be!!!! Aki teheti vegye meg biztosan nem fog csalódást okozni!!!! Reggelente meseszép bársonyos a bőröm és nem csillog, nem zsíros......!!!
Ági
2015.06.23
Pár napja használom, de nagyon jól felszívódik, remélem, hogy a ráncaim is simábbak lesznek.
Józsa János
2015.04.29
Én soha, semmilyen kencét nem használtam eddig. Egyik kedves ismerős hölgy tanácsára vásároltam több Hélia-D terméket, köztük ezt is. Nagyon pozitív benyomást tett rám. Gyorsan, könnyen felszívódik, kellemes az illata. Ezek után is ezeket a termékeket fogom választani.
Mari
2015.04.12
I have tried for a few days so it is a bit early to say anything yet. But I have a question. Is it necessary to add parfume in the cream? It might irritate some people and does not do anything good for the skin. Without parfume the smell of a cream is less nicer so most of our users prefer it this way.
Kiss Katalin
2015.03.20
A nappali krémhez hasonlóan ez is nagyon jó termék, csak dicséri tudom .
Bobák Kati
2015.02.15
Pár napja használom , de úgy látom rendben van, kellemes illat, és puhább a bőröm, aztán várom , hogy kicsit azért feszesebb is legyen.. már amennyire a 65 nél lehetséges..
babcsan zsuzsanna
2015.02.14
Nagyon meg vagyok elégedve! Örülök hogy ezt a terméket választottam! De annyi a problémám hogy Angliába nincs megrendelési lehetőség!!! Miért?? Köszönöm még egyszer.
Ildikó
2015.02.12
Nagyon szeretem a Helia-D termékeket, mert semmilyen irritáló anyagot nem tartalmaznak. Ez a krém is igen jól bevált. Remekül felszívódik és kiválóan javítja a bőr állagát. Kellemes az illata és nem utolsó sorban tetszik a csomagolása is. A rajta lévő holdacska már messziről jelzi, hogy ez az éjszakai krémem. Szeretem!
Henrietta
2015.02.10
Fantasztikus termék! Anyukámnak vettem, aki már elmúlt 60 éves, de fantasztikus hatást ért el vele. Már 3. nap után rugalmasabb, tömörebb textúrájú lett a bőre. Valószínűleg soha nem fog más terméket használni ránctalanítás céljára. Aki teheti vegye!!!!!!!!!!!!!
Nikolett
2015.01.25
Nagyon elégedett vagyok vele, szinte csodát tett a bőrömmel. Sok krémet kipróbáltam már, de egyikből sem vásároltam második adagot...nos ebből biztosan fogok! Mindenképp kipróbálom a nappali változatát is! :)