Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Reni
2023.03.05
Szuper hatása van és szépen hidratálja is a bőrt.
G. Bernadett
2022.11.06
Ez a krém azért meglepett. A pfizer oltás óta fájnak a térdeim, egy doboznyi gyógyszertári krémem van már kevés sikerrel. Nem gondoltam, hogy egy kozmetikai márka terméke fogja megoldani a problémát, de ez történt. Reggel bekenem és egész nap kitart a hatás. Ráadásul olyan kevés kell belőle, hogy hónapokig ki fog tartani.
Ildikó
2022.08.06
-
Barbi
2020.10.11
Anyukám térdfájdalmára rendeltem, neki nagyon bevált. Azóta az anyósom és a nagynéném is használja. Véleményük szerint is szuper termék !
Kócsa-Vajdics Marianna
2019.12.02
Kiváló minőségű, napi használat mellett jól csillapít reumatikus fájdalmakat is, jobb, mint néhány kifejezetten erre a célra gyártott gyógyászati termék. Több tégellyel vásároltam már. Őszintén ajánlom!
Kaszáné Dunai Betty
2019.07.09
Munkámból kifolyólag sokat ülök számítógép előtt, így estére meglehetősen fáradtnak érzem a lábaimat. Gyalog megyek minden esetben haza, hogy némi izom munkával segítsek ezen. Ha gyulladás nincs is a lábamon, a krém mentol tartalma miatt hűsít, frissít, és ez nekem sokat segít. Mindezek mellett ápolja is a bőröm. Nagyon örülök, hogy rendeltem belőle.