Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.7 (10 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Szilvia
2023.10.18
Sokadik fajta krémet próbáltam a rosaceás arcomra és végre megtaláltam az abszolut tökéleteset. Néhány használat után már halványodott a pirosság.
Éva Dr.Ujfalusy
2021.01.07
Remek termék, most D vitamin kúrát tartok az ismert járvány és téli idő miatt, és nagyszerűen kiegészíti a napi rendszerességgel használt Rozáceás terméküket, gyors nyugtató hatása egyedülálló.
Judit
2020.11.02
Én már a második tégelyt használom ,rosaceás
bőrre.Szuper!Eddig jobb mint a bőrgyógyász által felirt drága krémek .
Judit
2020.06.09
Nagyon meg vagyok elėgedve,rosacea -as bőrre használom!
Éva Dr.Ujfalusy
2020.05.10
Kitűnő választás volt, örülök, hogy kipróbáltam, gyors a nyugtató hatása. Nyárra tartogatom, amikor a fehér bőrömet sok napfény éri, különösen a szélvédő mögött. Máskor is rendelek, és a vadgesztenyéssel tökéletes páros.
Magyarné Judit
2019.12.31
Én már a második doboz krémet használom, és nagyon bevált. Nagyon érzékeny a bőröm mindenre, de ez megnyugtatja, nem piros tőle, nem száraz, nem zsíros, egyszerűen fantasztikus, imádom. Picit drága nekem, pont az akció előtti napokban rendeltem, sajnáltam. Remélem, nem emelik az árát, mert ezt szeretném használni nagyon sokáig.
Barna Klára
2019.05.24
Kb két hete használom a krémet. Az eddigi próbálkozások alkalmával más készítményektől vagy égett, kipirosodott a bőröm, vagy úgy éreztem "szomjazik".
A zöld krém azonnal megnyugtatta, nekem nem tűnik zsírosnak se a bőröm tőle. Pont optimális. Általában éjszakára használom. Különösen kellemes, nyers, gyógynövényes az illata.
Számomra öt csillagos krém! :-)
Saci
2018.11.15
Nagyon szuper krém. KB fél éve folyamatosan kivörösödik az arcbőröm. Ma vettem a zöld krémet és rögtön megnyugtatra. Remélem tartós lesz a hatás.
V. Boglárka
2018.11.13
Pár napja vettem a krémet, mert atópiás a bőröm, és hajszárításkor ég, vörösödik, viszket. A krém azonnal csillapította a viszketést, és kb 1/2 óra alatt lehúzta a gyulladást (ez eddig 2-3 óráig is fennállt, bármivel is kentem). Tény, hogy a krém tényleg tömény, de én nem is mindennapos használatra vettem, vész esetén viszont kiválóan beválik.
Éva
2018.05.23
Nekem egy kicsit nehéz a krém, hamar beszívódik de utána egy idő után fénylik az arcbőröm. Lehetne hidratálóbb,könnyedebb. A vadgesztenyés krém sokkal jobb.Admin: Kedves Éva! A Zöld nyugtató krém valóban "tartalmasabb", mint a Vadgesztenyések. Arra azonban nagyon alkalmas, hogy a bőrpírt "lehúzza", nyugtassa. Kérjük azt is figyelje a vásárlásnál, hogy milyen bőrtípusra ajánljuk az adott krémet!