Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.9 (31 vélemény)
(29)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Patrícia
2020.04.20
Nagyon szeretem ezt a krémet. Örülök, hogy rátaláltam, a rozaceás bőrömön sokat javított.
Csillag
2020.02.01
Az éjszakai krémmel együtt komplex megoldás a rosaceas bőrre. Kellemes hidratáló krém, ez is, mint az éjszakai kicsit "vastag", így ha alapozó alá használjuk, akkor érdemes óvatosan bánni vele.
Szívesen ajánlom.
Anna
2019.12.03
Szuper krém! Nagyon kevés kell belőle, szinte azonnal felszívódik, és nagyon kellemes tapintású utána a bőr, csökkenti a bőrpírt is. Most próbáltam először, de ezután ezt fogom használni, mivel 3 éve rozaceás a bőröm. Eddig Eucerint használtam, de előtte bőrgyógyász is kezelt antibiotikummal is, mert tele voltam az arcom csomókkal. Kb. 2 éve stabil az állapotom, csak nagyon piros a bőröm. Ajánlom mindenkinek. :-)
Dr. Ujfalusy Éva
2019.11.24
Rendkívüli krém, mindenben nyújtja, amit a termék ismertetőben említettek. Naponta használom, bevált, a jövőben is használni szeretném.
Éva
2019.11.11
A termékkel meg vagyok elégedve, bár a komolyabb hatást még várom
Szabó Krisztina
2019.05.07
Csillagos ötös!
Egy éve keresem a rosaceás bőrömre a megfelelő arckrémet,ő az Igazi!
Mária
2019.01.07
Sokat javított az arcom állapotán. Nem gondoltam volna, hogy ilyen látványos lesz az eredmény. Lehet, hogy megveszem az éjszakai krémet is. A csomagolása nagyon szép.
Erzsébet
2018.12.09
Nagyon szeretem, sok-sok év után az első termék, amelyre nincs allergiás reakcióm!
Már majdnem feladtam, gondoltam ezzel még teszek egy próbát, bevált, Az első két alkalommal tapasztaltam enyhe ödémásodást az arccsontomon, de azóta nem jelentkezett, úgyhogy nagyon elégett vagyok! Annyi drágábbnál drágább krémet kipróbáltam már, olyanokat is, amelyeket bőrgyógyász ajánlott, egyik sem vált be. Könnyen beszívódik, nem komedogén, kellemes illatú, az enyhén rozáceás (főleg az orr környéke), túlérzékeny bőröm nagyon hálás érte.
Eszter
2018.04.28
Teljesen elégedett vagyok a termékkel, de azt nem bánnám, ha az esti és nappali változat valamilyen feltűnőbb módon lenne megkülönböztetve (pl. a tető színe más-más), mert mindig szemüveget kell vennem , hogy a kicsi betűket elolvasva kiigazodjak. Maga a krém viszont nagyon jó.
Katalin
2018.03.23
Mária
2018.03.31
Lányomnak rendeltem meg a krémet, mivel problémás és kevert bőre van, meg van elégedve a termékkel, mivel sokkal szebb lett a bőre egy hét után, örülök , hogy végre megtaláltuk a legjobb megoldást a fekete szappannal karöltve! Mi már csakis a Helia -D termékeket használjuk !!
L.Csilla
2018.02.26