Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.8 (39 vélemény)
(33)
(5)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
S.Mónika
2018.04.05
Két hete használom a krémeket, már egy hét után láttam javulást. Mostanra elvétve van 1-2 hólyagocskám, az erek is halványodnak, kevésbé piros az arcom. Évek óta keresem a megfelelő krémet, de eddig hosszú távon egyik sem vált be. Bízom benne, hogy végre megtaláltam azt, ami nekem használ! Bátran ajánlanám hasonló problémákkal küzdő hölgyeknek!
D.Éva
2018.02.19
Két hete használom.Eddig nagyon bevált,nem hagy zsíros nyomot,könnyen beszívódik,nagyon könnyű,finom állagú.Az erek halványabbak már most az arcomon!
Róza
2018.02.12
Most kezdtem a második krémet használni, mintha halványodnának a piros foltok. Egyetlen gondom van, a nappali és éjszakai krém tégelye teljesen egyforma, szemüveg nélkül nehéz megkülönböztetnem, kénytelen voltam matricát ragasztani egyikre.
Zsuzsi
2018.02.09
Almási Gyuláné
2018.01.26
Még csak most használom először , és nincs még kialakult véleményem róla, mert kevés krémet használtam el.
Éva
2018.01.24
A második tégellyel rendeltem. Nagyon meg vagyok elégedve a készítménnyel, reggelre nyugodt bőrre ébredek,össze húzza az erecskéket.
Éva
2017.12.10
Lágy textúrájú krém , nem hagy zsíros érzetet. Az erecskéket összehúzza.Nyugodt, pihent lesz a bőröm reggelre.
Tímea
2017.11.17
már másodszor rendeltem meg ezt a krémet.nagyon megvagyok elégedve . a kipirosodott ,kis mértékben rosaceás börömre eddig nem találtam megfelelő krémet, most azt hiszem sikerült! éjszakai krémet vettem ,elég kevés is belőle ,nagyon jól beissza bőröm.reggelre teljesen eltünik a pirosság! kellemes illata,állaga van! teljes mértékben ,csak ajánlani tudom!
Gabriella
2017.11.01
Kombinált bőr estében valóban "nehéz."
Csilla
2017.10.31
Elégedett vagyok a krémmel, könnyen felszívódik, semmilyen allergiás reakciót nem vált ki, összességében nyugtató, ápolt érzetet ad az arcbőrnek.
Eszter
2017.10.08
Nagyon hatásos, kiváló termék.
Dóri
2017.07.21
Nagyon hatásos, jelenleg ez az egyetlen krém, ami tényleg tudja kezelni a rosaceás részeket az arcomon. Viszont van egy nagy problémám vele: nekem kombinált-zsíros bőröm van, az orcáimon jelentkezik a rosacea, viszont ezek a területek sem szárazak, inkább csak vízhiányosak. Ez a krém szerintem száraz bőrtípusra készült, egyszerűen túl sok a zsírosabb területekre. Próbáltam más, könnyebb krémet használni (tokaji aszús) a zsírosabb részekre, de mivel mindkettőben van illatanyag, együtt borzasztó volt, egyszerűen nem bírom így használni. Összegezve: lehetne ebből a krémből kombinált bőrre valót készíteni, vagy legalább egy illatmenteset ( eleve felesleges illatanyagot tenni a kozmetikumokba). Nagyon erős az illata. Nem rossz, csak nagyon erős. Ágy muszáj kísérleteznem folyton, hogy mivel tudom együtt használni. :( A hatása miatt megvenném a nappali párját is, de félek, hogy az is túl nehéz lenne az én bőrtípusomnak.