Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.9 (36 vélemény)
(33)
(3)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Seffer Zsuzsanna
2017.08.30
Kellemes állagú, jól felszívódó krém, bár nekem a többi őssejtes Hélia-D krém is tetszett. Mind bevált.
Anikó
2017.08.29
Pár hete használom a krémet,leginkább éjszakára reggelre sima az arcbőrőm.Meg vagyok elégedve a termékkel,már használtam más Helia_D terméket is.
Ilona
2017.08.29
Már egy jó éve használom a Hélia D termékeit. Ezt a krémet még csak 3 hete használom. Megvagyok vele elégedve mert nem zsíros tőle a bőröm és könnyen felszívódik. Hátránya, hogy nem lehet kapni nagyobb kiszerelésben: 100, 150ml.
Szné M.Andrea
2017.08.28
Nagyon jó állagú, könnyen beszivódó, diszkrét illatú krém. Eddig a Pándi Meggyest hasznaltam, azzal is nagyon elégedett voltam, de lehetséges, hogy erre váltok.
G.Bernadett
2017.07.06
Nem nagyon zavarnak a rácaim, egyet kivéve. Van egy függőleges, nagyon zavaró rácom ami a szemem felett indul és leér majdnem az orrom aljáig. Olyan mintha egy vágás menne végig az arcomon. A bőrgyógyász feltöltést javasolt, szerinte is nagyon zavaró és máshogy nem lehet eltűntetni, de ezt nem vállaltam. Tévedett, nem kell feltöltés. Bármi is van ebben a krémben, ahogy felkenem azonnal eltünteti. Kb. két hete használom a krémet és most már akkor is alig látszik ha lemosom az arcom. Egyébként is nagyon jó krém, sokkal jobb a bőröm tőle. Eddig is Helia-D termékeket használtam, de ezek után a kezembe sem veszek mást.
Beatrix
2017.05.27
1 hete használom és más a bőröm. Nem történt varázslat mint a mesében 1 perc alatt,de a férjem is mondja,hogy simább az arcom és puhább. Én nem szeretem vastagon kenni a krémeket ,de ez a krém olyannak is gazdaságos aki sokat használ mert egy hangyányi is elég belőle. Állaga kellemesen vizes és krémes egyben. Én sajnos allergiás vagyok és akármilyen krémet nem használhatok mert fáj és bedagad a szemem.Most pont allergia szezon kezdete van és egy picit fáj a szemem a krémezés után,de 15_30 perc után már nem érzem. Ajánlom bátran az olyanoknak is akik hasonló allergiákkal szenvednek.
Klára
2017.05.18
Ez a krém szuper ! Úgy érzem megtaláltam a számomra szükséges krémet ! A bőröm imádja ! Nem ragad pillanatok alatt beszívódik és a hatása látványos !
Judit
2017.04.21
Kifejezetten látványos hatású, rövid és hosszabb távon is, nem ragad, jól beszívódik, nappali és éjszakai krémnek is használom.
Mária
2017.03.25
Bevásároltam Hélia-D termékekből és eddigi tapasztalatom szerint nem váltok másik márkára. Ezt a krémet is nagyon szeretem, éjszakára kenem fel, nagyon finom az állaga, illata. Pirosságot tompítja, nem feszül tőle a bőr.
N. Viktória
2017.02.21
Ez a krém egy csoda! Évekig kerestem a megfelelő arckrémet, mire megtaláltam a feketenadálytöves Helia-d-t. Bármit használtam semmire nem reagált jól a bőröm. Vagy száraz volt vagy zsíros, fénylett, kipirososdott, minden krém kudarcot vallott. Még a kozmetikusok is azt mondták, hogy inkább nem nyúlnak az arcomhoz, annyira érzékeny. Mióta ezt használom konkrétan nulla problémám van az arcbőrömmel. Sosem száraz, nem piros, jól hidratált.Remélem sosem szünik meg :)
G. Márta
2017.01.27
Rendszeresen használom a Hélia-D termékeit. Tapasztalataim szerint a termékekről adott információk mindig valósak. Hyaluron Feketenadálytő Őssejttes Krém beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Az arcomra felvitelt követően azonnali kellemes érzést ad, majd az eredmény valóban látványos. Én kifejezetten az idősödő, megereszkedésre hajlamos bőrre való krémeket keresem, hiszen már 66 éves vagyok. Kortársaimnak csak ajánlani tudom ezt és a hasonló termékeket.
Tatár Petra
2016.04.20
Remek termék. Nagyon szeretem.