Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (31 vélemény)
(31)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Novák Andrea
2018.03.16
Végre megtaláltam a számomra legtökéletesebb krémet! Eddig egy nagyon drága termékcsaládot használtam, aztán kíváncsiságból kipróbáltam a Helia-D Professional termékeket. Rögtön váltottam, és nem bántam meg! Természetes anyagokból készül, nagyon kiadós, kitűnő állagú és hatásos.
Ani
2017.12.08
Nagyon kellemes illatú, hatékony krém
Z.Piroska
2017.11.27
Nagyon elégedett vagyok a krémmel éjszakára használom. Érzem ahogy feszesíti a bőrömet. Nagyon kellemes sima és puha lesz tőle az arcom.:)"
Marcsi
2017.11.26
Néhány éve csak Hélia termékeket használok, és elégedett vagyok. Ezt a krémet másodszor rendeltem meg. Lágy, puha, könnyen, gyorsan felszívódik, selymes hatású.
Györgyi
2017.11.18
Jó a krém,de nekem kell alá másik krémet is tenni és úgy szuper.
Ildikó
2017.11.17
Csak ismételni tudom magam, ez a krém csodát tett/tesz a bőrömmel! Ráncaim eddig sem voltak, de lassan múló aknék okoztak állandóan gondot, melyeket a bőrgyógyász a korommal indokolt. Nos, ez a krém segített. Amellett nagyon jó érzés, ha bekenem vele - reggel, este - az arcomat. Jól érzem magam a bőrömben. Köszönet a fejlesztőknek! Minden akciót kihasználok, hogy folyamatosan használhassam. :D
Évi
2017.10.28
15 éve használom a Hélia-D arcápolÁ˛ termékeit!! Ezt az arckrémet már harmadik alkalommal rendeltem meg és nagyon szeretem!! 40 év fölötti nőtársaimnak kimondottan ajánlom mert nagyon hatékony!!
Ildikó
2017.09.20
Bár a teljes áruk kicsit húzós, mégis nagyon megszerettem ezeket a prémium termékeket, mert szinte csodát műveltek a bőrömmel, valóban látványosan javult, fiatalodott a bőröm és a gyulladásos tünetek visszahúzódtak. Minden kedvezményes akciót kihasználok, mert a bőröm szereti ezeket a kiváló termékeket! :)
Erika
2017.09.13
Nagyon jó termék; azt hozza, amit ?gértek: látványos eredményt. Ha textúrájában nem is, de a "tudásában" vetekszik a háromszor ennyibe kerülő kozmetikumokkal. Egy kicsit lágyabb állag talán jobb lenne. Alapozó alá is kiváló egyébként.
GABI
2017.08.28
Fantasztikus krémek, jó áron, és nem utolsó sorban magyar.
Zsuzsanna
2017.08.16
Hosszú, évekig tartó keresgélés, próbálgatás után találtam erre az arckrémre. Érzékeny, idősödő bőröm hálás az új kényeztetésnek:)) Éjszakára használom, nagyon elégedett vagyok vele! A Tens'up Lifting krémmel párosítva (ezt nappalra használom) kitűnő megoldás.. Az illata, a csomagolása is pazar.
Ancsi
2017.05.29
A szemránckrémbe már korábban beleszerettem, mert csodát művelt a bőrömmel, így sejtettem, hogy oda meg vissza leszek a nappali krémért is és nem csalódtam. IMÁDOM! Az arcom úgy szívja magába a krémet mint egy nagy pohár vizet, nagyon hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet