Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.9 (46 vélemény)
(43)
(3)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kira
2019.03.03
Elragadó a meggyes illat, elszagolgatnám napestig! Nagyon finom a textúrája is, hamar felszívódik teljesen, sem zsíros érzés, sem semmilyen maradvány nem rontja a hatást - tökéletes! Én felváltva használok több Helia-D terméket, így nem tudom, hogy konkrétan melyiktől szép a bőröm, de szép, sima, és azóta végre nem érzem vízhiányosnak, nem feszül és nem hámlik. Szerettem :)
Gabriella
2018.06.01
Megfelelő állagú. Finom, nem tolakodó illatú.
Kovács Tekla
2018.03.12
Anima
2017.12.17
8 hét gyerekágy után kezdtem használni amikor már kezdett az alváshiánytól olyan arcom lenni mint a saját öreganyámnak. Egy hét rendszeres használat után végre nem a ráncaimban ül meg az alapozó.
Marianna
2017.11.20
Nagyon finom az állaga és az illata, igazi kényeztetés a bőrömnek. Nagyon szeretem, hamar a kedvencem lett :-)
Ida
2017.10.28
Rita
2017.09.28
Amikor kinyitottam, egyből megszagoltam és az illata hihetetlenül kellemes. Hamar beszívódik és jó érzetet hagy maga után. Nekem a T vonalban elég zsíros a bőröm és pattanásos is, de mióta használom a pattanásaim száma jelentősen lecsökkent és egységesebb a bőrömképem. Köszönöm Helia-D :)
Halászné Virág Mária
2017.09.11
Fantasztikus! Az illata az állaga a hatása szuper!!! :-)
Mné Timi
2017.09.09
Évek óta megbízható márka, évek óta jó minőséggel. Köszönöm!
Cecília
2017.08.16
Nagyon örülök, hogy egy ideje a Helia visszatért a piacra !Fiatal koromtól ,több, mint 20 éven át csak ezt a krémet használtam !Akkor még csak 2 termék volt, nappali és éjszakai, napraforgószár kivonattal.A legjobb volt a bőrömnek !Szomorú voltam és tanácstalan, mikor egy időre eltűntek.Akkor írtam Önöknek.Kaptam is választ és még meg is ajándékoztak, ami határtalan örömet szerzett.Megígérték, hogy visszatérnek és úgy is lett.Hatalmas választékkal jöttek és szuper termékekkel.Ágy biztosan továbbra is a vásárlójuk leszek.Köszönjük Hélia D !
Ildikó
2017.07.20
Csak egy szót tudok erre a krémre mondani: Fantasztikus!!!!!!
Adrienn
2017.06.30
Az összes Helia-d terméket nagyon szeretem, egyik jobb mint a másik. Felváltva használom hol az egyiket, hol a másikat, mert nem tudom eldönteni, melyik a kedvencem. Ennek a krémnek is, mint a többinek, finom illata van, nagyon könnyen felszívódik és egész nap kellemes az arcomnak, estére sem szárad ki a bőröm és nem húzódik. Most nyárra ezt a krémet azért választottam, mert UVA és UVB védelemmel is el van látva. Én már a Helia-d -nél maradok, nem szeretnék más krémet használni. Örülök, hogy rátaláltam erre a honlapra. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy jó lenne ha működne az a funkció, hogy a kedvenceimet fel tudnám rakni a saját kívánságlistámra.