Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.3 (3 vélemény)
(1)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
- Tímea
2022.02.15
Őszintén szólva jobbra számítottam. Jó az állaga, jól beszívódik, de nem lesz olyan húdejó a szemkörnyékem. Nem feszesít eléggé, és az apróbb ráncokat se tölti fel teljesen. Volt már jobb hatású szemkörnyékápolóm, ezt azért vettem, mert a Helia-d classic hatása nagyon tetszik,és gondoltam, hogy egy annak többszörösébe kerülő csak még jobb lehet. Félreértés ne essék, nem rossz krém ez, nem csúnya tőle a szemkörnyékem, javít valamit, de ha elfogy, másik szemránckrémet veszek a Helia-d-től.
Andrea53
2021.06.08
Helia - D szemránckrémet használok jelenleg is, de ezt a típust most rendeltem először. Összetételben az örök klasszikus napraforgószár kivonat. Bízom a hatásában, megelőlegezve az 5 csillag.
Ágnes
2017.10.30
Csak néhány napja használom, így jelentős változást még nem érzékeltem . Állaga jó, könnyen beszívódik, finom illatú. Egyéb Helia-D Professional terméket is használok, amivel elégedett vagyok, ezért rendeltem a szemránckrémet, ill. mert akciósan ár-értékben a legjobb! Remélem, ez is beváltja a hozzá fűzött reményt : )