Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (25 vélemény)
(24)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Roberta
2016.03.07
Hamar beszívja, nagyon kellemes illata és állaga is van, smink alá is tökéletes! :) Eddig ez a krém vált be a legjobban, mert nem fénylik utána a bőröm sem tőle! Ajánlani tudom mindenkinek!Nekem vegyes arcbőröm van, de ennek ellenére nagyon tetszik a krém a bőrömnek! 
Lexi
2016.06.09
Először egy nyereményjáték során kaptam ajándékba ezt az arckrémet. Az eddigiek során sokféle arckrémet kipróbáltam, de nem igazán találtam meg a megfelelőt, mivel nagyon érzékeny bőröm van. Először ki se akartam próbálni, tartottam tőle, hogy ezzel is ez lesz, de kellemesen csalódtam, azóta csak ezt használom, teljesen rendbe hozta a problémás arcbőröm. :) Ráadásul sokáig elég, teljesen megéri.
Szilvi
2016.08.17
Érzékeny és roseceas az arcbőröm. Éveken át nem találtam megfelelő arckrémet csak körömvirág krémmel ápoltam az arcom. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Én már nem fogok mást használni!
Adri
2016.08.25
Csodálatos krém,nagyon elégedett vagyok vele.
Laura
2016.08.26
Azonnal javítja a bőr szerkezetét, nagyon jó minőségű, kellemes arckrém. 1 éve csak ezt használom.
Adrienn
2016.09.12
Nagyon elégedett vagyok a krémmel.
K-N. Margaréta
2016.11.10
Kitűnő termék, elégedett vagyok vele. Máskor is fogok vásárolni Önöktől!
Tilda
2016.11.21
Nekem nagyon jo benyomásom van a termékekről,ugy az arckrémről mint a szappanokról.
Ditke
2016.11.22
Tetszik ez a termék, mert könnyen felszívódik és kellemes tapintású a bőröm tőle.
Vargáné Dalmati Anna
2016.11.23
Már a harmadik féle arckrémet próbálom és mindet szeretem. A sheavajassal kezdtem, majd a körömvirágossal folytattam és most vettem szőlőkivonatost is. Eddig számtalan krémet kipróbáltam, az olcsótól a méreg drágáig, szinte mindegyiktől volt valami bajom, a szem- és/vagy arcpüffedéstől egészen a csalánkiütésig, a kipirosodást már meg sem említem. Tavaly, vagy az azelőtti évben véletlenül találtam rá egy dM boltban a sheavajas ránctalanító krémre, ezt a krémet azóta is rendszeresen használom, de a másik kettőt is szeretem és nincs tőle semmi bajom!!!! Már másoknak is folyamatosan ajánlom. Szívesen vennék hasonló jó minőségű és árfekvésű egyéb kozmetikumokat is, mint pl. haj- és tesápolási termékeket. Köszönöm!!!
Noémi
2017.03.03
Eddig nagyon elegedett vagyok. Kb. 1 hete használom. Azóta nem veszül, nem viszket az arcom. Hihetetlenül megpuhitja, hidratalja egésznap. Reggel és este kenem be vele az arcom. Mindenkinek ajanlani tudom akinek érzékeny, száraz, problémás és pattanásos a bőre. Ugytűnik h betarazok belőle egész évre. Köszönöm!
Júlia
2018.01.30
December óta használom az arckrémet nem csalódtam benne! Kombinált bőrtípus vagyok, egyetlen krém, amitől nem fénylik a homlokom! Teljesen bevált! Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre! Könnyed , hamar felszívódik és még este sem fénylik tőle a problémás bőr! Szépen helyreállította a bőrhibákat is!!! Nagyon tudom ajánlani!!!