Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (27 vélemény)
(26)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ági
2015.02.14
Nagyon elégedett vagyok vele, örülök, hogy megrendeltem.
Szabó Adrienn
2015.02.27
Imádom! Nem szárítja a bőrt! Sőt, gyönyörűen helyre is hozza!
Schiefer Katalin
2015.04.09
Remek hidratáló! Kisfiam ekcém?s bőrére is nagyon jó! Nagyon jó illata van! Ez lett a kedvencem! ?
Teodóra
2015.06.25
Nagyon finom szappan. Elmeny vele a furdes :) Jol habzik, finom, tiszta illata van! Egyik kedvenc Zelka szappanom. En tobbet nem veszek bolti tusfurdot!
zuzi
2015.10.26
Most próbáltam először. Természetesen nem csalódtam benne, mint ahogy más Zelka-termékekben sem. Az arcomra használtam, mert a hideg miatt kipirosodik a bőröm. Fantasztikus a hatása. Nyugtatja és símává varázsolja az arcomat.
Margit
2015.10.26
Kiváló szappan-naponta használom, arctisztításra is. Tisztít és hidratál egyszerre.Családom is megkedvelte. Erről a szappanról is elmondható mint a többi Zelka termékről, melyet kipróbáltam, vagy ismételten megrendeltem, hogy korrekt - mert pontosan olyan a hatása amit a termékismertetőben leírnak róla. Hát ezért is szeretem a Zelka termékeket.
Kornélia
2015.11.08
Csak egy hibája van, hogy már elfogyott.
Berke Barnabásné
2016.01.27
Kiváló, bőrt kímélő és puhító természetes anyagokból készített termék. A száraz bőrűeknek ajánlom.
Mészárosné Nóri
2016.05.11
A sok gyógyszertől nagyon száraz a bőröm, ettől és a cukorbetegségem miatt gyakran viszket is. Ezt a szappant már nem először vásároltam, használatakor a bőrszárazság nagy mértékben csökken. Fürdés után szinte megköszöni a testem a kényeztetést. Ezt az érzést csak kevés testápoló tudja biztosítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsuzsi
2016.08.08
Fantasztikus szappan, olyan bársonyos tőle a bőr, mint a babáké, de minden szappan, amit már kipróbáltam beváltotta a hozzá füzött reményeket.
etaszaki
2016.12.10
Ez a szappan is a kedvencem lett-de ez elmondható minden eddig vásárolt és kipróbált Zelka termékről. Nem is használok tusfürdőt, mióta ezeket a minőségi szappanokat ismerem. Nem viszket a bőröm, szépen "utánzsíroz" ill. hidratál. Az összes érzékeny-száraz bőrre való szappant sorra ki fogom próbálni. Nagyon elégedett vásárló vagyok.
Csilla
2017.01.05
Kislányomnak vettem, mert nagyon szárítja minden típusú tusfürdő, amik mindig viszketést váltottak ki. Elkezdtük használni, és azóta nem kell lekrémeznem fürdés vagy zuhanyozás után. Persze én is használom az arcomra és nagyon szeretem. Teljesen pozitív véleménnyel vagyok. Köszönjük Zelka, csak így tovább. :)