BLOG

6 db új Cell Concept szérummal bővült a kínálatunk! Bemutatkoznak a legújabb termékeink

2022.06.20 11:13
6 db új Cell Concept szérummal bővült a kínálatunk! Bemutatkoznak a legújabb termékeink

Márkánk fejlesztése során az a célunk, hogy olyan kozmetikumokat kínáljunk, melyek megfelelnek a mai kor bőrápolási igényeinek. Ezen okból bővítettük egyik népszerű termékcsaládunkat 6 db új Cell Concept szérummal, amiket most részletesebben is bemutatunk.

Antioxidáns szérum

Az antioxidánsok olyan értékes összetevők, melyek úgy hatnak a bőrre, mint egy vitaminkoktél: intenzíven ápolnak, így hosszabban megőrizheti a bőr a fiatalságát, egészségét. Segítenek semlegesíteni a káros szabad gyököket, amik az öregedési folyamatokért felenek. 

Ezek a bőrben alapvetően is megtalálhatóak, de a különböző környezeti hatások (UV-sugárzás, szennyezett levegő, stressz), csak növeli a számukat. Az antioxidánsokkal viszont hatékonyan szállhatunk szembe velük.

A szérum olyan aktív hatóanyagokat tartalmaz, mint a camu camu kivonat, HYDROPOM komplex és a Maritime Pine (FR) Herbasol Eco komplex. A reggeli és az esti rutinban is használható könnyed, gyorsan felszívódó termék.

 

Botox hatású szérum

A ránctalanítás már nemcsak botox injekcióval lehetséges! A peptidek nemrég felfedezett, ám annál ígéretesebb hatóanyagnak számítanak, melyek sokkal eredményesebbé tehetnek bármely anti-aging rutint. 

Az egyes peptidek serkenthetik a kollagéntermelést, halványíthatják a pigmentfoltokat, kisimítják a mimikai ráncokat – hasonlóan a botoxhoz. A 6 db új Cell Concept szérum egyike különféle botox hatású összetevőket (pl. Matrixyl3000, XEP-018) és hialuronsavat tartalmaz. 

A készítmény reggel és este is bátran használható, gyorsan felszívódik, színezék- és illatanyagmentes, a szem környékén is alkalmazható.

 

Peptid filler szérum

Az előző termékhez hasonlóan ennél a készítménynél is a peptidek jelentik a fő hatóanyagokat. A rézpeptid három különböző, a szervezetben is megtalálható aminosavból áll, melyek együttesen gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, kollagéntermelő hatásúak. 

További hasznos alkotóelem a Tetrapeptide-30 és az Argireline. Az előbbi a pigmentfoltok halványításáért felel, az utóbbi pedig csökkenti a ráncok mélységét. Mivel a termék savérzékeny, ezért ne használjuk egyszerre C-vitaminos szérummal vagy kémiai hámlasztóval!

 

Ránckisimító szérum

A retinol és a bakuchiol közismert anti-aging hatóanyagok, amik külön-külön bizonyítottan hatékonyak a ráncok ellen, de együtt verhetetlen párost alkotnak. Ezért kerültek be a Cell Concept termékcsalád ezen szérumjába is, E-vitaminnal és kendermagolajjal kiegészülve. 

Retinoltartalma miatt inkább az esti rutinban javasolt a használata, ha egyéb szérumokat is alkalmaznánk, akkor a felvitel után várjunk pár percet, amíg a termék beszívódik! 

 

Regeneráló szérum

Igazi gyógyír a pattanásos, gyulladt, pigmentfoltos, zsíros bőr számára, de hidratáló összetevői miatt a vízhiányos bőr ápolására is ideális. Azelainsav-származékot (PAD), ázsiai gázló kivonatot tartalmaz, melyek megkötik a nedvességet, és egyenletesebbé teszik, nyugtatják a bőrt. 

Könnyen és gyorsan felszívódik, ezért reggel és este is használhatjuk, de arra figyeljünk, hogy a szem környékére ne kerüljön!

És az utolsó a 6 db új Cell Concept szérum közül: szemkörnyék booster

Márkánk kínálatában többféle szemkörnyékápoló is található, ez a termék azonban olyan aktív összetevőket tartalmaz, mint a koffein, az argán őssejt kivonat és a zöld tea kivonat. Enyhíti a szem alatti puffadtságot, és halványítja a sötét karikákat, ezáltal a szemkörnyék bőre feszes és fiatalos lesz. Reggel és este is használható, vigyünk fel pár cseppet a szemkörnyékre és a szemhéjra is!