BLOG

Highlighterek, BB krémek, hidratáló ajakápolók – bemutatkoznak az új, kombinált sminktermékeink!

2022.09.29 11:26
Highlighterek, BB krémek, hidratáló ajakápolók – bemutatkoznak az új, kombinált sminktermékeink!

Márkánk kínálatában már eddig is szerepeltek különféle sminkeszközök, most viszont remek hírünk van: kombinált sminktermékek, azaz highlighterek, BB krémek, hidratáló ajakápolók és egyéb újdonságok érkeztek webáruházunkba, méghozzá Ördög Nóra közreműködésével!

Új kollekciónk, a Nora Beauty

Ördög Nóra ismert hazai televíziós műsorvezető, médiaszemélyiség. A képernyőn mindig divatos szettekben, mutatós frizurákkal, tökéletes sminkben láthatjuk. Az adott alkalom dönti el, hogy épp egy natúr, minimalista make-up-ot visel, vagy extravagáns, feltűnő sminket hord. 

Nóra szépsége és kedvessége miatt rengeteg nő számára példakép, emellett sokan szeretik ellesni az öltözködési, sminkelési szokásait is. Nemrég pedig közös projektbe kezdett a Helia-D-vel, melynek eredményeképp megszületett közös sminkollekciónk, a Nora Beauty!

A termékcsalád megalkotása során az volt a fő cél, hogy olyan kozmetikumokat készítsünk, melyeknek a használata egyszerű, a viselése könnyed, kiemelik az arc előnyös jellemzőit, táplálják és széppé teszik a bőrt, mindemellett a csomagolás és a design is stílusos legyen.

Nóra nem ért egyet azzal az állítással, miszerint “a szépségért meg kell szenvedni”, hanem azt vallja, hogy a smink szolgáljon minket, ne pedig mi őt. Nem véletlen az sem, hogy a kollekció “kabalaállata” az őzike lett, hiszen ezek a csodás teremtmények könnyedségükkel, bájukkal, szépségükkel mindenkit rabul ejtenek.

 

Highlighterek, BB krémek, hidratált ajakápolók, avagy a Nora Beauty kombinált sminktermékek

A kínálatban találhatóak arcra, szemre, ajkakra készült kozmetikumok, melyekben közös a kiváló minőség és az egyszerű használhatóság.

Reggelente vigyünk fel az arcunkra egy kevés BB krémet, ami egyesíti az alapozó és a hidratáló krém előnyös tulajdonságait! A fedése könnyed, ápol, közben egységesíti a bőrt, elfedi a hibákat. Nóra tanácsa: krémezés közben egy pillanatra temessük az arcunkat a tenyerünkbe, hunyjuk be a szemeinket, és vegyünk egy mély levegőt! Ezzel a kis “szertartással” fejben is érkezzünk meg a mai napunkba.

A szem alatti karikákra, az orr melletti piros foltokra és a pattanásokra vigyünk fel egy kevés korrektort, hogy elrejtsük ezeket az apró “szépségbakikat”! Az arccsontot emeljük ki pirosítóval, bronzosítóval vagy highligterrel! Végezetül pedig lágyan púderezzük be az arcunkat, hogy mattítsuk a bőrt, és fixáljuk a sminkünket!

A tekintetünk kiemelésére használjunk szemceruzát: húzzunk egy vékony csíkot a vízvonalra, vagy vigyük fel vastagabb rétegben, és satírozzuk el a füstösebb hatás kedvéért! Az összképet tovább fokozhatjuk egy kellemes árnyalatú szemhéjpúderrel, de ha erre nincs idő, az sem gond. 

A tekintünknek adhatunk egy plusz keretet, ha a szemöldökünket is kiemeljük. Ami viszont semmiképp se maradjon el, az a szempillaspirál használata. Mutassuk meg, milyenek is azok a bizonyos “őzikeszemek!”

Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg az ajkainkról sem: a Nora Beauty kollekció ugyanis intenzíven ápoló, színezett ajakbalzsamokat is tartalmaz. A különféle árnyalatok élettel teli színű ajkakat varázsolnak, mindemellett puhává és hidratálttá teszik a bőrt. Viszlát kiszáradt, cserepes ajkak! 

 

Hol kaphatóak a Nora Beauty kombinált sminktermékek?

A kollekció termékei természetesen elérhetőek webáruházunk kínálatában, illetve a norabeauty.com weboldalon egyaránt. 

Reméljük, hogy cikkünk sokaknak meghozta a kedvét a kozmetikumok kipróbálásához, és legalább akkora örömmel fogják használni őket, mint amekkora örömet Nórának és nekünk okozott a megalkotása.