Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Szűrés
Terméktípus
Bőrtípus
Probléma
Hatása

Officina by Helia-D Youth Concept

Az Officina hidratáló termékekkel jó alapokat hoztunk létre bőrünk számára. Az idő múlásával azonban ez nem elegendő.

A fiatalos arcbőr elérésének, a ráncok csökkentésének érdekében megalkottuk az Officina by Helia-D Youth Concept termékvonalat. A család egymásra épülő, egymás hatását fokozó termékekből áll, vagyis valódi ránctalanítási programot kínál.

 


1termék 11

A ránctalanító arckrémek igazi sztár ránctalanító hatóanyagokat tartalmaznak, úgy mint az Unisteron Y-50, Matrixyl® 3000, hyaluronsav, argireline. Bőrigényének megfelelően válassza a gazdag textúrájú, SPF20 fényvédelmet tartalmazó, vagy a könnyű textúrájú nappali ránctalanító krémet. A nappali krémek hatását egészíti ki a gazdag éjszakai ránctalanító.

A peptides szemkörnyék szérummal és a Granactive retinoidot tartalmazó szérummal jelentősen erősíthető az arckrémek hatása. A hámlasztó oldatot kúraszerűen ajánljuk, heti egy-két alkalommal, ezzel a sima arcbőr elérésének fontos eszköze. A fényvédelemről sosem szabad megfeledkezni, kiváltképp akkor, ha speciális kezeléseket végzünk (pl. hámlasztás, retinoid tartalmú készítmények). Az Officina Youth Concept kínálatában ezért található meg a magas fényvédelmet (SPF 45) nyújtó hidratáló arckrém.

 

A TERMÉKEK ÍGÉRETE:

A helyes arcápolási rutin alkalmazásával a fiatalosabb arcbőr elérhető és megtartható. Ehhez kiválasztottuk a leghatékonyabbnak ítélt hatóanyag kombinációkat és terméktípusokat.

 

A TERMÉKEK FŐBB JELLEMZŐI:

  • Bizonyított, kiváló ránctalanító hatóanyagok
  • Komplett arcápolási program
  • Különböző bőrtípusok figyelembe vétele
  • Arckrémek hatását fokozó, kiegészítő arcápolási termékek