#tamogasdahelyit

#tamogasdahelyit


A #tamogasdahelyit nonprofit kezdeményezést azért hozták létre, hogy támogassa a helyi, magyar tulajdonú webáruházakat, éttermeket, kisboltokat és minden olyan szolgáltatót, akinek a válságos időszakban nehézségei adódnak. A Helia-D is hisz abban, hogy a koronavírus okozta gazdasági veszteségeket összefogással enyhíteni tudjuk.


A magunk részéről - mint teljesen magyar tulajdonú vállalkozás - szeretettel várjuk az online vásárlókat a Helia-D Webáruházunkban, ahol a kezdeményezés keretein belül kedvezményeket az adunk az alábbiak szerint:

 20%  kedvezmény

- az Officina termékcsalád termékeire;

- a kézkrémeinkre;

- az Age Control termékcsalád termékeire

a    HELYI  

kuponkóddal. A kuponkód minden vásárlónk által egyszer használható fel. A kuponkód nem ad kedvezményt a termékekre abban az esetben, ha a termék már eleve akciós a webáruházban! A kuponkódot a kosár "Kuponkód megadása" mezőjébe kell beírni és a"pipával" érvényesíteni. A megjegyzés rovatba írt kuponkód esetében a rendelést töröljük! A kuponkódot utólag NEM tudjuk érvényesíteni a rendelésben. A kuponkód 2020. augusztus 31-ig használható fel. 


Másrészt igyekszünk a #tamogasdahelyit kezdeményezésről szóló információt minél több emberhez eljuttatni a saját eszközeink, kommunikációs lehetőségeint segítségével. Így a weboldalunkon, a Facbook oldalunkon és hírleveleinkben is! Minél többen csatlakoznak és minél többen veszik igénybe ill. vásárolják a magyar kisvállalkozások, webáruházak, helyi boltok szolgáltatásait és termékeit, annál hamarabb átvészeljük a mélypontot!

#tamogasdahelyit weboldal:  https://tamogasdahelyit.hu/ 


#tamogasdahelyit Facebook oldal:    https://www.facebook.com/tamogasdahelyit/