Új jelszó kérése
 

ÜNNEPI MUNKAREND

A KISZÁLLÍTÁSOK ÉS AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT MŰKÖDÉSE

2018 DECEMBER-2019 JANUÁR

 

A MEGRENDELÉSEK KISZÁLLÍTÁSA

A Helia-D Webáruházba a 11:00 óráig beérkező - illetve bankkártyás megrendelések esetében a kifizetett - megrendeléseket általában még aznap becsomagoljuk és feladjuk.

A Karácsonyi Ünnepek előtt a megrendelések feldolgozásának és feladásának utolsó napja 2018. december 21. Ezen a napon azok a megrendelések kerülnek feldolgozásra és feladásra, amelyek december 21-én délelőtt 11:00 óráig beérkeznek, illetve bankkártyás fizetés esetében kifizetésre kerülnek. A december 21-én feladott csomagok várhatóan december 27-én érkeznek meg a szállítási címre vagy GLS csomagpontra.

A FoxPost a 2018. december 20-ig feladott csomagok esetében vállalja, hogy december 23-ig a választott automatába szállítja őket.

A 2018. december 21-én 11:00 óra és 27-én 11:00 óra között beérkezett - illetve bankártyás megrendelések esetében kifizetett - megrendelések december 27-én kerülnek feldolgozásra és feladásra.

2018-ban az utolsó csomagfeladási nap december 28-a, a csomagok várható érkezési ideje 2019. január 2. 

A 2018.december 28-én 11:00 óra és 2019 január 2-án 11:00 óra között beérkező rendeléseket 2019. január 2-án dolgozzuk fel. Január 2-tól kezdve a csomagfeldolgozás szokásos rendje áll vissza.

A rendszerek automatizáltsága miatt a csomagfeldolgozás rendjét illetően NEM TUDUNK KIVÉTELT TENNI! Az ilyen irányú kéréseket technikai okokból nem tudjuk teljesíteni.

Mit tegyen, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt termékek időben érkezzenek?

- Ne hagyja a megrendelést az utolsó pillanatokra! Azt javasoljuk, hogy legkésőbb 2018 december 19-én 11:00-ig adja le - illetve bankkártyás fizetés esetén fizesse ki - a megrendelését.

- Alaposan gondolja át a megrendelni kívánt termékeket!  A megrendelések módosítása késlelteti a feldolgozást. Sőt! A megrendelés utólagos módosítására - ha az már bekerült a csomagolás folyamatába - nincs is lehetőség.

- Különös figyelemmel ellenőrizze a vásárlói regisztráció során megadott e-mail címét és telefonszámát! A csomagjával kapcsolatos információkat csak akkor tudjuk mi és a szállító partnereink Önhöz eljuttatni, ha ezeket az adatokat hibátlanul adta meg.

- A szállító cégek túlterheltsége miatt - a szerződések ellenére - előfordulhatnak csúszások a kiszállításban. A legmegbízhatóbb ebben az esetben a GLS csomagponti kiszállítás (ellenőrizze a csomagpont ünnepi nyitvatartását!!!), utána a házhozszállítás.

A FoxPost a 2018. december 20-ig feladott csomagok esetében vállalja, hogy december 23-ig a választott automatába szállítja őket. (Megjegyzés: A FoxPost terminálok sajnos időnként túlterhelődhetnek (megtelhetnek) és ilyenkor a csomagok esetleg napokat várnak arra, hogy az adott csomagterminálban legyen hely.)

- Házhozszállítás esetén olyan címet adjon meg, ahol egész nap tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. A Futároknak ilyenkor még az átlagosnál is kevesebb lehetőségük és idejük van arra, hogy "egyedileg igényelt" időintervallumokban szállítsanak.

VEVŐSZOLGÁLAT

2018. december 23-26. valamint 2018 december 29. és 2018. január 2. között a Vevőszolgálat nem fogad telefonhívásokat és nem válaszol meg e-maileket. A Karácsonyt megelőző időszakban a konkrét megrendelésekkel kapcsolatos ügyintézés elsődleges prioritást élvez.

Figyelem! A Facebook oldalunk NEM hivatalos ügyfélszolgálati kommunikációs csatorna. Az ott feltett kérdések és üzenetek megválaszolása kizárólag munkanapokon történik, a telefonos és e-mailes megkeresések feldolgozását követően. Konkrét megrendelésekkel kapcsolatban kizárólag telefonon és e-mailen fogadunk kérdést, észrevételt.

RAKTÁRKÉSZLET

A Helia-D Webáruház raktárában 2018. december 17-e és 2019. január 11-e között nem lesz árufeltöltés! Azon termékek esetében, amelyekből készlethiányt tapasztal 2018. december 17-ét követően, azok csak 2019. január 11-től lesznek ismét kaphatók, hacsak nem érinti őket tartós készlethiány. Erről a termékek adatlapján tájékoztatást adunk.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

ÉS

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN

A

HELIA-D WEBÁRUHÁZ

 

shopalike.hu