BLOG

A hialuronsav szépítő ereje – 5 kiváló termék a kínálatunkból

2022.10.25 10:39
A hialuronsav szépítő ereje – 5 kiváló termék a kínálatunkból

A hialuronsav méltán az egyik legkedveltebb kozmetikai alapanyag, hiszen számos előnyös hatása van. Mi is sok termékünkben alkalmazzuk, most pedig hoztunk egy kis ismertetőt azokról a készítményekről, amelyekben kiemelt helyet foglal el az összetevők között.

Aquaboom ránctalanító krémgél

Az Aquaboom termékcsaládot eleve azzal a céllal alkottuk meg, hogy olyan könnyed, mégis gazdagon tápláló krémeket kínáljunk, amik segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát. Bár a termékek első verziója is sikeres volt, mi azonban a háttérben folyamatosan dolgoztunk a fejlesztéseken, így került nemrég piacra az új változat, amely már hialurosavat is tartalmaz.

A jól bevált textúrán és illaton nem változtattunk, azonban most már két aktív összetevő (a hialurosav és Homeostatine) is felveszi a harcot a vízhiány és a kezdődő ráncok ellen. A krémnek kapható nappali és éjszakai változata is. 

 

Geek&Gorgeous 101 HA hidratáló arcszérum

Mint ismeretes, a hialuronsavnak többféle típusa létezik, melyeknek a molekulasúlya eltér egymástól. Bár közel azonos a működésük, mégis mindegyiknek léteznek sajátos extra tulajdonságai.

Aki viszont a Geek&Gorgeous 101 HA arcszérumokat használja, az mindegyiket megtapasztalhatja; a készítmények ugyanis nem kevesebb mint öt különböző fajtájú hialuronsavat tartalmaznak, így igazi felüdülést jelentenek a vízhiányos bőr számára. 

A készítmény hidratál, feltölti a ráncokat, erősíti a bőr védőrétegét, és szabályozza a vízháztartást. Elérhető kombinált/zsíros, illetve normál/száraz bőrre való változatban is. 

 

Helia-D Hialuron koktél

Mert hialuronsavra a szervezetnek nemcsak kívülről, hanem belülről is szüksége van! Az étrend-kiegészítő természetes, növényi eredetű hialuronsavat tartalmaz, kiegészítve C-vitaminnal és szilíciummal. 

A termék fogyasztása hozzájárul az üde, egészséges bőrképhez, a ráncok megelőzéséhez és a feszes, hidratált bőrhöz. A finom, citrom ízű ital cukor- glutén- és GMO-mentes, illetve vegán. 

 

Helia-D Professional hialuronsavas energetizáló tisztítóhab

Érdemes az arcápolási rutin több pontjába beépíteni az összetevő használatát, például már a lemosásba is. Ez a habzó arctisztító nem csupán a szennyeződéseket távolítja el, hanem serkenti a bőr kollagéntermelését, helyreállítja a mikrokeringést, valamint energetizál. A dehidratált bőr általa újra élettel telivé válik.

Használjuk akár az álmos, korai reggeleken, akár a fáradt, hosszúra nyúló estéken, biztosan érezni fogjuk kellemesen frissítő, tisztító hatását. A leöblítése után pedig a bőr csodásan puhává válik. 

 

Helia-D Professional hialuron fekete nadálytő őssejtes krém

35 éves kor környékén már általában markánsan látszanak az első mélyebb ráncok, ezért ekkor már mindenképp célszerű bevezetni a rutinba az anti-aging összetevős termékek használatát. A fekete nadálytő egy régi, jól ismert gyógynövény, őssejtje pedig intenzív öregedésgátló hatással bír, ugyanis képes arra, hogy új sejtek termelésére sarkallja a bőrt. 

Ezen a kiváló hatóanyagon kívül viszont a krém nagy molekulasúlyú hialuronsavat is tartalmaz, amely a bőr felsőbb rétegeiben köti meg a nedvességet. Ezáltal az arc kontúrja gyorsan, látványosan javul, a ráncok elhalványulnak. Rendszeres használatával az öregedő, fáradt bőr, fiatalosabbá és simává válik.

E felsorolás csupán egy kis ízelítő, ugyanis az említett termékünkön kívül még számos egyéb kiváló minőségű kozmetikum érhető el webáruházunkban, melyek közül több is tartalmaz hialuronsavat.