Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.9 (77 vélemény)
(71)
(5)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Melinda
2020.05.12
Nem hagy zsíros érzést, gyorsan beszívódik.
Marcsi
2019.12.26
Nagyon szeretem a nappali és éjszakai arckrémet. Nagyon száraz a bőröm eddig csak kinlódtam más termékekkel. Sűrű az állaga nem híg, mint egyes termékek. Jól kenhető, imádom.
Katalin
2019.11.06
Évek óta használom ezt a terméket és eddig nem csalódtambenne.
zysimo
2019.08.20
Szükséghelyzetben bukkantam rá, mégpedig: strandon voltunk és arcomat eléggé megkapta a nap. Vasárnap volt, úgyhogy gyorssegély kellett, így otthon kerestem valamit. Anyám adta a kezembe, próbáljam ki, hátha segít, bár nem kifejezetten napozás témába tartozik. A homlokom és az orrom már eléggé fájt és húzódott - bekentem az arcom ezzel éjszakára és másnap reggelre elmúlt a fájdalom és a pirosság is. Bőrmentő volt!

Viszont: bár minden bőrtípusra ajánlott, valószínű télen fogom elhasználni, mert kombinált bőrrel az arcom zsíros részeire hozott pattanásokat (így nyáron pláne). Tömény, zsíros-gazdag állagú krém ("van benne anyag"), úgyhogy bőrszárazság esetére tározom be inkább. Apropó "betárazás": számomra nagyon rövid a lejárati ideje (2020), azon belül biztos nem fogyasztom el - ezért csak 4*.
Nagyné Várvizi Lívia
2019.07.07
Nagyon elégedett vagyok, szépen hidratálja a bőröm. Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros foltot.
Lili
2019.05.15
Nem először rendeltem, régóta használom, elégedett vagyok e termékkel, nem váltanék más termékre. A korom 50+ :))
Erszébet
2019.05.15
Ajándékba veszem az édesanyámnak. Nagyon szereti szívesen használja.
Csillag Adél
2019.05.15
Évek óta használom a nappali és éjszakai verzióját is, felváltva az Age Controll Bőrfiatalítóval. Nagyon meg vagyok elégedve. A férjem bőrére is kiváló, az illata is kellemes az ő arcán is.
Mikor sok éve használni kezdtem még teljesen ránctalan volt a bőröm, tehát arról nincsenek tapasztalataim, hogy a már kialakult ráncokat mennyire halványítja el, de amit biztosan tudok, hogy 43 évesen még mindig teljesen ránctalan vagyok és biztos vagyok benne, hogy ez nem csak genetika. A szám melletti hosszanti barázda az egyetlen amivel küzdök, de pár hónapja felfedeztem, hogy ha napközben 2-3-szor újrakenem azt a területet, akkor gyönyörűen feltöltődik, és mivel ezt azóta is csinálom, elmondhatom, hogy a küzdelemben én és a Hélia-D győzedelmeskedtünk a barázda felett.
Használok heti 2-3-szor éjszakára Geek&Gorgious hámlasztót is és a hidratáló alá minden alkalommal golyós hyaluron lifting stiftet is, felváltva az Age Controll Plus sejtmegújító szérummal.
Klári
2019.03.07
Szeretem a Helia D termékeit , saját célra és a lányaimnak is gyakran vásárolok, elégedett vagyok a vásárolt termékekkel.
Ágnes
2019.01.06
Közel két éve használom. Szeretem az állagát, jól felszívódik. A kozmetikusom javaslatára az éjszakai változatot nappalra kenem fel. Nagyon bevált!
Andrea
2018.10.26
Nagyon szeretem a terméket! Reggelre a bőröm mindig jó állapotú lesz.
Zsanett
2018.04.27
Már első használat után lehetett látni a változást.Nagyon jó krém!