Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.8 (41 vélemény)
(35)
(5)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Eszter
2017.10.08
Nagyon hatásos, kiváló termék.
Dóri
2017.07.21
Nagyon hatásos, jelenleg ez az egyetlen krém, ami tényleg tudja kezelni a rosaceás részeket az arcomon. Viszont van egy nagy problémám vele: nekem kombinált-zsíros bőröm van, az orcáimon jelentkezik a rosacea, viszont ezek a területek sem szárazak, inkább csak vízhiányosak. Ez a krém szerintem száraz bőrtípusra készült, egyszerűen túl sok a zsírosabb területekre. Próbáltam más, könnyebb krémet használni (tokaji aszús) a zsírosabb részekre, de mivel mindkettőben van illatanyag, együtt borzasztó volt, egyszerűen nem bírom így használni. Összegezve: lehetne ebből a krémből kombinált bőrre valót készíteni, vagy legalább egy illatmenteset ( eleve felesleges illatanyagot tenni a kozmetikumokba). Nagyon erős az illata. Nem rossz, csak nagyon erős. Ágy muszáj kísérleteznem folyton, hogy mivel tudom együtt használni. :( A hatása miatt megvenném a nappali párját is, de félek, hogy az is túl nehéz lenne az én bőrtípusomnak.
Rita
2017.06.09
Kellemes illatú krém. Reggelre az arcpirosság szinte teljesen eltűnik, úgy érzem sokat használ. Újra fogok rendelni.
Mónika
2016.12.10
Finom illatú,lágy textúrájú...végre egy krém ami után nem lessz zsíros érzete a bőrömnek.Könnyen eloszlatható és könnyen felszívódó krém...
Ági
2016.04.24
Nagyon tetszik! Finom, diszkrét illata van és végre egy nem túl nehéz éjszakai krém! Nagyon jól beszívódik, nem irritálja a bőröm, kellemes érzetet ad.