Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (31 vélemény)
(30)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
G.Péterné
2014.10.01
Már 1 szappant elhasználtam és annyira elégedett voltam a szappannal, hogy újból rendeltem belőle. Ekcémás részekre használom, nagyon jó eredménnyel. Nagyon puha, bársonyos lesz a bőröm a szappantól. Már arcra is kipróbáltam és nagyon jól hidratálta, ápolta az arcbőröm is. Ilyen jó összetevőkből álló Holt-tengeri iszap szappant nem találtam más gyártónál. Igaz az ára kicsit húzós, de ez a nagyszerű minőség, összetevők és nem utolsó sorban a rendkívül jó hatása minden pénzt megér!
Zsuzsanna
2014.11.14
Két alkalommal használtam az iszapszappant, mivel még csak két napja vettem át. Azonban már első használatkor éreztem, hogy az arcom és a testemen a bőr is rendkívül sima, feszes lett, szinte, mint a mesében az "alabástrom". A tisztaság és feszesség maximális érzését adta. Este nem használok utána testápolót, csak az arcomra, a szintén itt vásárolt sheavajas arckrémet, amivel szintén elégedett vagyok. Hajmosásra még nem használtam a szappant, de feltétlenül ki fogom próbálni, és az ajánlott hajpakolást is. A tapasztalatokat megírom. Köszönettel.
Zsófia
2014.11.17
Eddig egyedül ez a szappan tette rendbe a pattanásos arcomat, nagyon szeretem. :)
Andrea
2014.12.28
Remek, nekem nagyon sokat segített. Nagyon pattanásos a bőröm, de amióta fekete szappant használok, szemmel láthatóan sokat javult.
Attila
2015.01.27
A haj- és arcmosószappanom. Telitalálat. Az évtizedek óta használt samponok és kencék mehettek a kukába. Köszönöm. Bár lehetne nagyobb. :)
Lina
2015.02.16
Évek óta használok natúr szappant arcmosáshoz. Az iszap szappant egy hete használom, csak arcra és teljesen elégedett vagyok vele. Feltűnően jobban tisztítja a mitesszereket, mint más hasonló szappanok. Kellemes tapintású, puha lesz tőle az arcom. Sajnos kicsit sem habzik és ezt hiányolom, mert szeretem felhabosítani kicsit a kezemben a szappant és csak a habbal tisztítani.
Kinga
2015.02.23
Már egy heti használat után tapintható és látható a pozitív változás. Feszesebb, kevésbé zsíros és problémás a bőröm. A piros foltok, korábbi problémák nyomai is halványodtak. (a körömvirágos szappannal együtt használom) Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre is, és bár nem nagy méretű a szappan, Nekem megéri :)
Ági
2015.04.23
A rózsaszín agyagreszelékes szappan mellett hetente kétszer ezzel mosom az arcom, hogy kicsit mélyebben is tisztuljon. Inkább szárazságra hajlamos a bőröm, mint zsírosodásra, de ez ennyi használat mellett a legkevésbé sem szárítja. Az illata kellemes, üdítő. Ma szeretném kipróbálni hajmosásra is, beszámolok majd az eredményről.
Pancsa
2015.06.07
A szappant először az arcomra kezdtem használni. Mitesszeres és elég problémás a bőröm, ez a termék viszont rendkívül alapos, ugyanakkor hihetetlenül kíméletes. Látványosan tisztítja a pórusaimat, nem szárít. Hajmosásra egyszer használtam ... még csak. A hajam dúsabbnak hatott, nagyon puha, kellemes tapintású lett tőle. Ajánlom mindenkinek, egy igazi kincs...nagyon örülök, hogy a pénzemért nem csak üres ígéreteket kapok.
Anikó
2015.07.06
Sok mindennel próbálkoztam már az elmúlt időszakban, de a Holt-tengeri iszapszappan használata minden eddigi próbálkozást leseper. A problémás arcbőröm szépen megnyugodott, nyugodt vagyok, hogy nem kell küszködnöm a feltűnő bőrhibákkal. Ajánlom mindenkinek, akinek az arcbőrével gondja van.
Kornélia
2015.11.08
A lányom csak az arcára használja.Ez hosszabb folyamat lesz, de már most is látszik, hogy szebb a bőre.
Annamária
2016.02.07
Nagyon jó termék! Mióta holt tengeri iszap szappant használok lényegesen kevesebb akné jelentkezik az arcomon, és mindemellett nem szárítja ki a bőrömet. Csak ajánlani tudom! :)