Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (31 vélemény)
(30)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
zuzi
2016.02.29
Ezzel a szappannal eltünnek a pattanások is.
Trish
2016.06.22
Vásárlói vélemények alapján szavaztam neki és a Rózsaszín agyagreszelékes szappannak bizalmat. Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Gyönyörű szépen ápolja az arcbőrt, azonnal szárítja pattanásokat, és megtisztít a mitesszerektől. Reggel és este használom közel egy hónapja, kézben habosítva, ahogy tanácsolták, így alig fogyott belőle. Ritkábban pattanásosodik a bőröm és jóval rövidebb idő alatt is gyógyul meg. Szívesen ajánlom!
Kinga
2017.01.23
Mivel száraz bőröm van, így heti egyszer használom (eddig kétszer), de már ilyen rövid idő után is elmondható, hogy az illata fenomenális, mint az eddig használt Zelka szappanoké és a hatása is talán ennek a legjobb. Úgy érzem nem szárít, lehet bevetem teljes körű használatra, majd kiderül.. bár az ára kicsit kiugrik a többi közül, majd meglátjuk megéri-e.
Anita
2017.06.23
Nagyon jó
Virci
2017.10.30
1 hete használom arc és (ekcémás) kéz mosására. A pattanásokat leszárítja, lényegesen kevesebb miteszerem van, a kezemen a sebeket összehúzza, mintha hámosítana is. Az arctisztító tonikot már majdnem teljesen elhagytam. Az illata nagyon finom, a habzása pont jó. Csak ajánlani tudom.
Ildikó
2017.11.25
Nagyon szeretem ezt a szappant, hatásos a gyulladt seborreás bőrre. Amit hiányolok a termékek közül az a teafás szappan, amelyet sajnos máshonnan kell megrendelnem. A Zelka szappanmanufaktúra egy nagyon korrekt cég mindenkinek ajánlani tudom.
Virág
2018.02.02
Nagyon hatásos, természetes, abszolút elnyerte a tetszésem akárcsak a többi Zelka szappan. Akik szeretnének a bőrük kedvében járni, azoknak csak ajánlani tudom.:)